Вхід | Реєстрація

Знайти дракончика — на щастя

Знайти дракончика — на щастя

Минулого тижня ми шукали його у різних магазинах Нових Санжар.

2012 рік по східному календарю — рік чорного водяного дракона. Запевняють, щоб мати везіння та щастя в наступному році, треба обов’язково мати в новорічному декорі символ року. Ми вирішили дізнатися, які варіанти дракончиків нам запропонують магазини центру Санжар. І з цією метою пройшлися по них.

Заходимо у відділ газет у магазині «Побутова техніка». Придивляємося і бачимо купу різноманітних дракончиків у вигляді м’яких іграшок, магнітиків до холодильників, брелків до ключів, новорічних книжечок у вигляді міфічної істоти. Звертаємо увагу на дракончиків, які тримають свічечку. Виявляється, що вони користуються найбільшим попитом. Також популярні дракончики-скарбнички. Продавець витягує одного такого і кидає п’ять копійок до його торбинки. За це той вдячно співає, викликаючи у присутніх покупців щирі посмішки. Символи майбутнього року в цьому магазині коштують від 10 до 55 гривень.

Далі ми завітали до магазину одягу, але так і не побачили одягу з зображенням дракончиків. А от коли пройшлися продуктовими магазинами, то натрапили на солодкі подарункові набори з зображенням драконів на різний колір і смак. І до Дня Святого Миколая, і до Нового року. Широкий вибір таких товарів виявився у « Маркеті». Ціна на них коливається від 16 грн. 50 коп. до 51 грн. 80 коп. Є маленькі набори з цукерок, шоколадок, є середні й великі. Є вони, навіть, у вигляді рюкзаків. Продавець говорить, що зараз іде непоганий попит на цю продукцію. Особливо беруть таку продукцію організації.

У магазині «Валентина» є фігурки різноманітних драконів. Продавець магазину говорить, що те, що ми бачимо, — всього лиш залишки багатого асортименту. Говорить, що привозили чотири різні набори таких іграшок. Лишився один неповний. Розібрали і дракончиків, що накопичують копійки. Також у магазині можна купити світильник у вигляді дракона за 180 гривень. Продавець говорить, що був ще більший, за 300 гривень. У того дракона світилися не тільки лампа у роті, але й очі. Не дивно, що такого цікавого дракона вже забрали. Щоб світив у хаті вогнем добробуту і достатку в цьому році.

У магазині «Крамничка» ми натрапили на дракончиків, зроблених з гіпсокартону, які виглядали з симпатичних будиночків. Були тут ще й інші сувеніри по ціні від 5 гривень 50 копійок до 30 гривень 50 копійок. Але справжньою знахідкою був той же… чорний дракон. Не водяний, але незвичайний — скляний, який найбільше підходить до образу цьогорічного символу року.

На цьому ми припинили пошук дракончика, бо знайшли те, що шукали.

Але незалежно від того, чи знайдете Ви собі додому свого дракончика, важливо зустрічати рік з гарним настроєм і вірою в краще. Тоді і цей, зовні страшний, але насправді добрий, дракон буде до вас привітним.


Автор: Роза ТУМАНОВА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2011, 13:37 | Нові Cанжари | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації