Вхід | Реєстрація

«Не хвилюйтесь — він у нас надовго!»

«Не хвилюйтесь — він у нас надовго!»

19-го грудня освітянам району представили нового начальника районного відділу освіти — Юрія Зінченка.

Після того, як колишній начальник відділу освіти Микола Таран у зв’язку з виходом на пенсію пішов із займаної посади, у районі активно обговорювали кандидатури можливих претендентів на крісло керівника освітянської галузі. І ось, нарешті, минулого понеділка усі бажаючі отримали відповідь на питання: хто ж таки очолить районний відділ освіти?

Після апаратної наради у понеділок, 19-го грудня, у великому залі засідань Новосанжарської райдержадміністрації зібралися директори шкіл, працівники відділу освіти та інші причетні до галузі люди. Усім їм голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс представив нового керівника — молодого, але вже досвідченого Юрія Зінченка. До призначення у Новосанжарський район він працював на відповідальних посадах у Чутовому та Полтаві.

Юрій Миколайович одразу зайняв місце на трибуні і ознайомив присутніх зі своєю біографією. Наприкінці виступу підкреслив, що за партійною приналежністю він — член Партії Регіонів. І закликав усіх присутніх підтримувати цю ж політичну силу.

Сергій Шовкопляс одразу ж пообіцяв новому керівнику галузі освіти усіляку підтримку з боку влади. Аби той міг якнайшвидше увійти в курс справ і взятися до роботи.

— Ми добре співпрацювали з Миколою Григоровичем (авт. — Тараном), але деякі питання все ж таки лишилися невирішеними, — зауважив голова райдержадміністрації, — наприклад, перехід директорів шкіл на роботу за контрактом.

Голова районної ради Володимир Левицький також привітав новопризначеного керівника. І окреслив головні напрямки роботи, на які потрібно звернути увагу.

— У нас практично скрізь налагоджений добрий контакт між сільськими головами та директорами шкіл. Потрібно зберігати цю тенденцію, — зауважив Володимир Іванович, — якісь конфлікти чи відсутність спільної позиції, як правило, не приносять користі нікому. Також потрібно звернути увагу на навчання дітей-інвалідів, які іноді випадають із поля зору інших організацій, які повинні ними опікуватися.

Своєрідну естафету передав новому начальнику колишній керівник відділу освіти — Микола Таран. Він подякував усім присутнім за плідну роботу. І побажав успіхів Юрієві Зінченку.

— Директорський корпус у наших школах дуже сильний, педагоги підібрані кваліфіковані, тому перспективи роботи у вас хороші, — зауважив Микола Таран, — тим більше, що ми в усьому завжди були першими. У спорті — перші, у туризмі та краєзнавстві — також, у предметних олімпіадах — кращі!

Колишній та нинішній керівники потиснули один одному руки. Якби це було у армії, можна було б прокоментувати: «Пост здав — пост прийняв!». Але Сергій Шовкопляс сказав інше:

— Дехто, можливо, припускає, що робота у нашому районі — це лише плацдарм для подальшого кар’єрного зросту Юрія Миколайовича. Але я запевняю — це не так! Так що не хвилюйтесь — він у нас надовго!


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 грудня 2011, 14:02 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації