Вхід | Реєстрація

20-го грудня пройшла сесія Автозаводської райради м.Кременчука

20-го грудня пройшла сесія Автозаводської райради м.Кременчука

Вчора, 20-го грудня, відбулася чергова XII сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука. На початку роботи сесії голова райради Володимир Коваленко вручив почесну грамоту Полтавської обласної ради депутату Людмилі Логвиненко, а потім з депутатським запитом щодо наведення порядку на будівельному майданчику Кременчуцького ДБК по провулку Героїв Бресту виступила Оксана Піддубна.

Депутатами на сесії було розглянуто всього десять питань. Більшу частину запланованих до розгляду питань щодо надання дозволів на складання проектів землеустрою для відведення земельних ділянок під будівництво гаражів були зняті з розгляду на доопрацювання в зв’язку з останнім рішенням міськвиконкому по демонтажу та вивозу незаконно встановлених гаражів.

 Зі звітом про хід виконання повноважень, наданих райраді у сфері соціального захисту населення виступила начальник районного управління праці та соцзахисту населення Лідія Глоба. Депутати затвердили план роботи райради на 2012 рік, уточнили показники районного бюджету на поточний рік, і визначали порядок фінансування бюджетних установ у 2012 році до затвердження районного бюджету на наступний рік. Згідно цього рішення бюджетні установи будуть фінансуватися в обсязі 1/12 на місяць від бюджету поточного року, окрім капітальних вкладень, фінансування яких призупиняється до прийняття нового бюджету, та соціальних виплат, які будуть фінансуватися на рівні грудня 2011 року. При уточненні районного бюджету було вирішено виділити 29 тис. грн. на розробку проекту світло-музикального фонтану у парку Миру. На запитання депутатів щодо цього будівництва, Володимир Коваленко відповів що даний проект підтримує міський голова, а розміри фінансування на його будівництво та їх джерела будуть визначатися після розробки проекту.

Районна рада також розглянула низьку земельних питань. Наприкінці сесії заступник голови райради Віталій Добрунов проінформував депутатів про хід виконання районної Програми профілактики правопорушень в Автозаводському районі на 2010-2015 рік, про плани відкриття профільного міліцейського класу на базі кременчуцького колегіуму №25, та досягнуту домовленість з заступником Міністра внутрішніх справ щодо підтримки цього проекту.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 грудня 2011, 09:55 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації