Вхід | Реєстрація

Новорічні свята: будьмо обережні!

Про посилення охорони громадського порядку та безпеки громадян під час проведення новорічних і різдвяних свят на території Кобеляцького району.

Для попередження можливого ускладнення обстановки в районі напередодні та у святкові дні, недопущення порушень конституційних прав і свобод громадян, з метою забезпечення належної охорони громадського порядку та безпеки дорожнього руху під час проведення новорічних і різдвяних свят, своєчасного вжиття попереджувальних заходів щодо недопущення несанкціонованої вирубки і реалізації хвойних дерев та незаконної торгівлі піротехнічними виробами, в період з грудня 2011 року включно по січень 2012 року працівниками міліції Кобеляцького райвідділу проводяться заходи, спрямовані на посилення охорони громадського порядку, безпеки руху, надання необхідної технічної допомоги та запобігання надзвичайним подіям в забезпеченні постійного контролю за пересуванням територією району учасників святково-масових заходів, організованих груп дітей під час прямування до місць проведення заходів та у зворотному напрямку.

У загальноосвітніх закладах проводяться профілактичні заходи з дотримання правил пожежної, особистої безпеки, правил дорожнього руху, спрямовані на попередження правопорушень, надзвичайних подій серед учнівської молоді.

Працівниками міліції проводяться профілактичні відпрацювання осіб, які знаходяться під адміністративним наглядом, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, а також психічно хворих з метою запобігання вчинення ними злочинів та інших правопорушень.

Разом з органами виконавчої влади, Державною службою ветеринарної медицини, санітарно-епідемічною службою будуть вживатись невідкладні заходи щодо недопущення випадків харчових отруєнь.

Також працівниками райвідділу проводяться заходи щодо протидії нелегальному обігу піротехнічних виробів, установлення осіб, які займаються їх незаконною реалізацією, здійснюється комплекс заходів щодо недопущення пошкодження святкових ялинок та стихійної реалізації хвойних дерев.

У разі виявлення порушень з обігу піротехнічних виробів та незаконної вирубки хвойних дерев, правопорушники будуть притягнуті до адміністративної та кримінальної відповідальності згідно чинного законодавства.


Автор: Юрій Стеценко, заступник начальника Кобеляцького РВ УМВС України в Полтавській області, начальник міліції громадської безпеки


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 грудня 2011, 13:39 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації