Вхід | Реєстрація

7 запитань, на які потрібно відповісти напередодні Нового року

7 запитань, на які потрібно відповісти напередодні Нового року

До Нового року залишилося зовсім небагато часу, тому зараз дуже важливо підвести підсумки, щоб у Новий рік вступити з новими планами, надіями, цілями і прагненнями. Відповівши на 7 питань про рік, що минає, наступний рік ви проживете щасливіше і ефективніше!


1. Оцініть свій рік по 10 бальній шкалі.
При цьому не оцінюйте щось конкретне, оцініть рік в цілому. 0 — якщо рік не дав вам нічого. Це дасть вам можливість подумати, наскільки ви виросли за рік, і що потрібно робити далі.
 

2. Чому ви поставили саме таку оцінку?
Тепер конкретизуйте свою відповідь, чому ви поставили, наприклад, 3. Тому що ви багато працювали, нехтуючи здоров’ям? Або ви не досягли деяких поставлених цілей? Запишіть все, що вам вдалося зробити, а що ще потрібно виконати.


3. Які ваші найбільші досягнення в цьому році?
Це можуть бути досягнення в кар’єрі, родині, здоров’ї, творчості. Чому так важливо відповісти на це питання? Більшість людей живуть «на автопілоті», не замислюючись про те, що вони роблять для себе. Багато хто може сказати, що все зробили для роботодавця, і нічого не зробили для особистісного зростання. Відповівши чесно на це питання в цьому році, ви по-іншому подивитеся на наступний. Ідіть до своєї власної мрії, до власних цілей.


4. Які основні уроки, які ви отримали в цьому році?
Із кожної події, яка стається в нашому життя, ми отримуємо певні уроки. Запишіть основні уроки, які ви отримали в цьому році. Це дозволить вам зосередитися на отриманому досвіді і бути сильнішим, коли виникне схожа ситуація. Роблячи оцінку отриманого досвіду кожен рік, ви можете спостерігати власний прогрес.


5. Які ваші найбільші цілі, котрих ви хочете досягти в наступному році?
Яким ви хочете бачити наступний рік? Запишіть свої цілі і бажані терміни їх досягнення. Що потрібно, щоб наступний рік ви оцінили на 10 з 10? Яку мрію ви хочете здійснити?


6. Які нові звички ви хочете набути?
Наприклад, ранкові вправи, раніше вставати, раніше лягати спати, більше турбуватися про власне здоров’я. Коли ви практикуєте позитивні звички, ви, природно, стаєте кращими.


7. Які ваші наступні кроки для досягнення цілей?
Розпишіть цілі, дати та конкретні дії для досягнення цілей. Що ви повинні зробити для того, щоб зрушити з мертвої точки?
Отже, відповівши на всі сім питань, проаналізувавши рік, що минає, і поставивши цілі на рік, що наступає, можна з впевненістю сказати, що наступний рік буде кращим!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2011, 13:52 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації