Вхід | Реєстрація

Селищні комітети штрафуватимуть тих, хто смітить

Більшість проблем селищ Ленінського району Полтави, зокрема вивозу сміття, вирішують за допомогою селищних комітетів.
Про це під час прес-конференції в інформаційному агентстві «НОВИНИ УКРАЇНИ» заявив голова виконавчого комітету Ленінської районної у м. Полтаві ради Едуард Рева.
«По-перше, хто нам допомагає з укладенням договорів КТП 1628 на вивіз сміття – це наші органи самоорганізації населення. На сьогодні майже на всіх селищах укладені договори від 50 до 70% мешканцями, тобто практично кожний власник приватного будинку уклав договір з КТП на вивіз побутового сміття», – розповів Едуард Рева.
За його словами, активні представники селищних комітетів самостійно намагаються вирішувати проблеми утримання територій в чистоті.
«Крім того, що ми зустрічаємось на таких засіданнях, в нас є ще адміністративна комісія. Два голови селища приймають участь в цих комісіях, де безпосередньо приймають рішення про накладення штрафів на тих мешканців, які не мають або договорів, або хто довів свою прилеглу територію до антисанітарного стану. Крім того, голови селищного комітету дуже багато весною разом з усіма мешканцями проводять суботники», – повідомив Едуард Рева.

Автор: www.novyny.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 грудня 2009, 13:09 | Полтавщина | Суспільство
1. Юлія / 11 грудня 2012, 20:08
Це БРЕХНЯ!!! Голова селищного комітету Пост-Островок Руденко Надія Андріївна зовсім не приймає участі в проблемах району, а тим паче не допомагає весною в прибиранні сміття, та ще і сприяє незаконному будівництву у прибережній смузі річки Ворскла. Вона тільки гроші отримує НІ ЗА ЩО!!!
2. Чудо Юдо / 13 грудня 2012, 12:05
Так візьміть і напишіть скаргу у відповідні органи, вимагайте звільнення з посади вищезгаданої голови. У чому проблема?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації