Вхід | Реєстрація

У Полтаві пройшов марш на честь Дня народження Степана Бандери

У Полтаві пройшов марш на честь Дня народження Степана Бандери

Вулицями Полтави пройшов смолоскипний марш на честь Дня народження Степана Бандери
1 січня Полтавська обласна організація ВО "Свобода"провела смолоскипну ходу на честь Героя України - Степана Бандери.
Марш почався о 17-00 від пам’ятника Слави. В ньому прийняли участь більше 60 людей. Це були активісти Полтавської «Свободи», «Студентської Свободи», а також свідомі полтавці, які долучилися до ходи.
Свободівці тримали портрет Степана Бандери, несли банери з написами «Наша земля – наші Герої», «1 січня – День народження Героя України Степана Бандери», а вулиці були осяяні світлом від смолоскипів. Націоналісти вітали жителів міста з визначною датою, вигукували гасла «Свободу не спинити», «Бандера наш Герой».
Жителі міста схвально реагували на гасла націоналістів, а деякі навіть приєднувалися до ходи.
Останньою зупинкою маршу став пам’ятник «Загиблим козакам». Кожен бажаючий отримав слово, де він ділився своїми думками щодо цієї визначної дати.
Одним з таких був голова Полтавської міської організації ВО «Свобода» Роман Чабановський, який в свою чергу зазначив: «День народження Степана Андрійовича Бандери це не просто визначна дата – це народження провідника Української національної ідеї. Ця люди не просто Герой – це Ідол, який давав нам приклад відданості, поваги, вірності, та самопожертви заради незалежної, Самостійної, національної України  від Карпат аж по Кавказ.
День 1-го січня це не просто день в який народився один з найбільш контраверсійних політиків в історії України, це Символ – постать, що ототожнює боротьбу без надії на успіх і від того кришталево чисту та таку необхідну. На сьогоднішній день лише націоналісти можуть подолати цей механізм зрад власного народу заради власного збагачення. Націоналісти мають ту Ідею Нації, яку нам подарував Степан, тож даруй нам Боже звитягу, щоб стати творцями справедливої як в соціальному, так і національному плані держави.»
Акцію завершили урочистим виконанням Гімну України.


Автор: Прес-служба ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2012, 08:09 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації