Вхід | Реєстрація

У Решетилівці міліціонери під час обшуку вилучили понад кілограм наркотиків

У Решетилівці міліціонери під час обшуку вилучили понад кілограм наркотиків

Днями, 27 грудня, працівниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків та сектору карного розшуку Решетилівського райвідділу міліції, під час проведення санкціонованого обшуку в будинку 20- річного місцевого мешканця в селищі Решетилівка, Полтавської області, виявлено та вилучено 1 кілограм речовини рослинного походження зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожої на коноплю.

Наразі вилучені докази направлені в НДЕКЦ при УМВС Полтавщини для проведення експертизи щодо наявності наркотичного вмісту.

Молодик, у господарстві якого вилучили партію підозрілої речовини, ніде не працює, раніше не судимий.

По даному факту проводиться дослідча перевірка, в ході якої вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Санкція цієї частини статті передбачає покарання від штрафу до обмеження чи позбавлення волі на строк до 3-х років.

Того ж дня, під час проведення санкціонованого обшуку в будинку 58-річної жительки села Шевченкове, Решетилівського району Полтавської області, працівниками сектору карного розшуку спільно з працівниками сектору дільничних інспекторів міліції також було виявлено та вилучено речовину рослинного походження зеленого кольору В ході перевірки міліціонери встановили, що вилучена речовина належить 30- річному сину господарки, який проживає у Решетилівці. В домогосподарстві молодика міліціонери також виявили та вилучили суху речовину рослинного походження зеленого кольору в подрібненому стані, схожу на коноплю.

Вилучені докази направлені в НДЕКЦ при УМВС Полтавщини для проведення експертизи щодо наявності у речовині наркотичного вмісту. Правоохоронці з’ясували, що даний чоловік ніде не працює та раніше був засуджений за ст. 296 ч.1 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

По даному факту теж проводиться дослідча перевірка та вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Цьому молодому чоловікові також загрожує покарання від штрафу до обмеження чи позбавлення волі на строк до 3-х років.


Автор: Роман Кривозуб, Решетилівський РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2012, 09:25 | Решетилівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації