Вхід | Реєстрація

Автозаводська райрада затвердила районний бюджет на 2012 рік

Автозаводська райрада затвердила районний бюджет на 2012 рік

30-го грудня відразу після прийняття міського бюджету депутати Автозаводської районної ради зібралися на друге пленарне засідання ХІІІ сесії. На порядку денному стояло єдине питання - затвердження бюджету Автозаводського району м.Кременчука на 2012-й рік. Напередодні пленарного засідання проект бюджету обговорили на засіданнях фракцій та на спільному засіданні депутатських комісій. Перед початком розгляду бюджету начальник Автозаводського райвідділу міліції Олексій Душейко вручив голові Автозаводської районної ради Володимиру Коваленко та його заступнику Віталію Добрунову ювілейні медалі «20 років міліції України».

Бюджет району був затверджений більшістю голосів.  Загальний обсяг доходів районного бюджету на 2012 рік визначений в сумі 150 млн. грн., з них субвенції з державного бюджету на виплату допомоги сім’ям з дітьми, надання пільг та житлових субсидій - на 134 млн. грн., та субвенція з обласного бюджету на утримання притулку для дітей – 1,59 млн. грн.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 січня 2012, 07:59 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації