Вхід | Реєстрація

У Гадяцькому районі двоє чоловіків отруїлися чадним газом - один помер

02 січня о 18:15 до Гадяцького районного відділу МНС в Полтавській області від чергового лікаря Гадяцької ЦРЛ, надійшло повідомлення про те, що в приймальне відділення Гадяцької ЦРЛ, каретою швидкої медичної допомоги, доставлено громадянина Т., 1959 року народження, з діагнозом отруєння чадним газом.

Потерпілий знаходиться в реанімаційному відділенні Гадяцької ЦРЛ без свідомості, стан тяжкий. Також на місці події було виявлено труп громадянина К., 1960 року народження. При з’ясуванні обставин встановлено, що обидва громадянина вживали спиртні напої та топили камін в якому був зачинений димохід, що і призвело до виникнення даної події.


Автор: УМНС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 січня 2012, 15:37 | Гадяч | Надзвичайне
1. пппп / 15 березня 2012, 10:36
Не правда!!!!!!!!!!!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації