Вхід | Реєстрація

Одним — трактор, іншим — електродуховки

Одним — трактор, іншим — електродуховки

Напередодні Нового року, як і годиться, всі підрозділи міської інфраструктури отримали подарунки.
Усі вони зроблені коштом міського бюджету. Безумовно, найкоштовніше придбання дісталось комунальному підприємству «Міська сервісна служба». Вони отримали у користування новенький трактор білоруського виробництва, оснащений українським навісним обладнанням. Позаяк техніка була придбана через тендерні торги, то міськраді навіть вдалося здешевити її вартість. Зазвичай ціна такого трактора становить 340 тисяч гривень. А кобеляцьким комунальникам він дістався за 314.
Також перед самим Новим роком у місто привезли 45 новеньких контейнерів польського виробництва для збору відходів. На відміну від українських аналогів, вони зроблені із оцинкованого металу. Це має вберегти їх від вогню та пошкоджень недобросовісними користувачами. Контейнери встановлять на п’яти новозбудованих майданчиках і замінять ними пошкоджені. Їх вартість 210 тисяч гривень. Для того, щоб задовольнити потреби райцентру у контейнерах, потрібно придбати ще 100 подібних виробів. Міська влада планує це зробити протягом двох років. А потім у Кобеляках розпочнеться новий етап утилізації відходів — їх роздільний збір. Кінцева мета міської влади — сортувати, переробляти і продавати всі без виключення відходи. Тобто, таке поняття як міський полігон для утилізації сміття, а простіше — звалище, повинно відійти в історію.
Також коштом міськради для дитячих садків придбали сучасні електроплити з духовками. Це дасть змогу зекономити на енергоносіях та урізноманітнити меню вихованців дошкільних закладів.
Продовжується і процес освітлення вулиць райцентру. Вуличне освітлення з’явилось на Ярмарковій, Петровського, Декабристів, Островського, Ракетній, Мануальній, Київській, Калініна, Пушкіна, Огія, частині Московської, провулках Спортивному і Дзержинського.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 січня 2012, 12:36 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації