Вхід | Реєстрація

Сюрприз для біличан

28 та 30 грудня в Білицькому селищному Будинку культури проходили новорічні мистецькі дійства. Лісова красуня-ялинка, красиво вбрана, гостинно запрошувала жителів селища на новорічні святкування. Урочисто прикрашені і оформлені бібліотекарем Будинку культури Ольгою Курило фойє та зала зустрічали гостей, які з нетерпінням чекали яскравих чудес. І їхні сподівання справдилися в повній мірі. Програма, яка була підготовлена народним колективом «Чебреці», просто вразила своєю новизною, відповідала найвибагливішим уподобанням. Кожен номер ніс у собі заряд бадьорості, радості, оптимізму, любові, тепла. А слова, які говорились перед його виконанням, були вдало підібрані. Присутні щиро аплодували виступам Інни Машинської, Віктора Даніщенка, Ольги Іваненко, Миколи Валка, Ірини Кіндер, Сергія Рєпрінцева, Алли Мулько, які на професійному рівні, сольно та в складі дуетів, квартетів, виконували пісенні номери, а також жіночому та чоловічому ансамблям. Багато позитивних емоцій викликала гумористична сценка «Як козаки відпочивали» у виконанні Павла Байбари, Миколи Валка та Віктора Даніщенка. А які прекрасні костюми були підготовлені жіночою половиною колективу «Чебреці», ансамблем «Берегиня» до цього свята! І все це — за власні кошти і у свій вільний час. Але дуже хотілося зробити приємне глядачам, та й собі теж. Як завжди, чудово виступили танцювальні колективи під керівництвом Ольги Попової, а особливо запам’яталися жартівливий танок «Сніжинки» та танок у виконанні Валерії Дзигарь та Євгена Яструбова.
Глядачі, які виходили після концерту, були сповнені неперевершених вражень, а постійні шанувальники колективу «Чебреці» були у величезному захопленні від того, що вони побачили. Для них це було приємним сюрпризом.
А відбулося це дійство завдяки чудовому сценарію та прекрасній режисурі Алли Мулько, а також всіх тих, хто допомагав втілити цей задум у життя. Це, перш за все, працівники Будинку культури: директор Людмила Пугач, хореограф Ольга Попова, художній керівник Микола Валко, концертмейстер Віталій Крайник. Велика подяка всім, хто був причетний до виготовлення новорічних костюмів, а особливо Ользі Хурді, яка була головним модельєром свята. Слова подяки слід адресувати звукорежисеру Миколі Бондарчуку та електрику Олександру Ляху, який незабаром відзначав свій День народження, з чим його і вітаємо.
30 грудня продовжили новорічну феєрію школярі. У святковому концерті брали участь діти, які займаються вокалом та хореографією при селищному Будинку культури, колектив спортивно-бального танцю «Ювента» Білицької ЗОШ № 1 (керівник Вікторія Подлєсна), діти Білицької музичної школи (керівник Людмила Безручко).
Сніговий бал відкрився виходом на сцену всіх учасників. Ведуча свята Алла Мулько привітала всіх присутніх з Новим роком та побажала їм щастя, достатку, благополуччя в 2012 році. Традиційно долучилися до привітань і Дід Мороз (Руслан Олійник) та Снігуронька (Юлія Жук), які у віршованій формі привітали учасників та глядачів. А далі полилася пісня, закружляли діти в таночках. Концерт показав, як за рік виросла вокальна та хореографічна майстерність багатьох виконавців, таких як Юлія Князева, Ігор Олефіров, Катерина Базанова, Людмила Ромась, Анастасія Дудка, Руслана Чучко, а виконання Юлією Жук та Анастасією Стогній пісні «Ясноока ніч» показало, яких пісенних висот вони досягли. Це й не дивно, адже вони є лауреатами багатьох обласних та всеукраїнських конкурсів (керівник Алла Мулько). На високому рівні виступали танцювальні колективи музичної школи (керівник Людмила Безручко) та Будинку культури (керівник Ольга Попова). Програма від початку до кінця була підготовлена до цього новорічного свята. Костюми дітей були придбані за кошти батьків. А всього в Новорічному сніговому балі взяли участь близько 100 дітей. По завершенні концертної програми Дід Мороз та Снігуронька вітали діток, які були присутні в залі, та частували їх солодощами за прочитаний віршик, проспівану пісеньку чи виконаний танок. Кошти для придбання солодких подарунків виділила Білицька селищна рада. Концерт закінчився, а святкування приходу Нового року продовжувалось далі.


Автор: Георгій Горгола


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 січня 2012, 08:38 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації