Вхід | Реєстрація

Гуляли, випивали, тікали

Гуляли, випивали, тікали

Які ж святки без випивки? І як після цього не випробувати долю, сівши нетверезим за кермо?

Напевне, саме такою логікою слугувались троє жителів Кобеляччини, котрі 4 січня стали «героями» справжнього «бойовика», що розігрався на дорозі Кобеляки-Вільховатка. Цього вечора на ній несли службу співробітники ВДАІ Кобеляцького району Григорій Тіняєв та Владислав Скрильник. Вони звернули увагу на те, що один із легкових автомобілів, які їхали по дорозі, рухався досить незвичайно — зигзагами. Водій на вимогу автоінспекторів зупинитись не відреагував. Почалося переслідування. Закінчилось воно в селі Лівобережна Сокілка, де «легковик» зупинився біля однієї з приватних садиб. Водій, вставши із-за керма, кинувся навтьоки. Його наздогнали і затримали. Аж тут на виручку шоферу прийшли два пасажири. У кінці-кінців і вони були затримані. Медекспертиза зафіксувала, що і водій, і його родичі-пасажири перебували у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, власник авто керував ним без водійського посвідчення. Щодо нього складено адміністративний протокол. За керування транспортним засобом у нетверезому стані водієві загрожує штраф у розмірі до 3500 гривень.

Крім того, на нього і на пасажирів складений ще один протокол — за статтею 185 Адмінкодексу України — за непокору працівникам міліції. А це — штраф або адмінарешт.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 січня 2012, 12:47 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації