Вхід | Реєстрація

Кременчуцькі міліціонери отримали безкоштовні путівки на Чорне море

Кременчуцькі міліціонери отримали безкоштовні путівки на Чорне море

30-го листопада минулого року під час обговорення ходу виконання Програми профілактики правопорушень в Автозаводському районі м. Кременчука на 2010-2015 роки на засідання районної координаційної комісії голова Автозаводської райради Володимир Коваленко заявив про нову ініціативу щодо стимулювання правоохоронців. Мова йшла про нагородження кращих співробітників Автозаводського райвідділу міліції путівками на Чорне море в літній період.

А вже 10-го січня 2012 року у приміщенні райвиконкому Володимир Коваленко вручив 8 путівок на море для трьох сімей кременчуцьких міліціонерів. Безоплатними путівками були заохочені капітани міліції Юлія Різник, Віталій Набоков та Андрій Білоус, які проходять службу в різних підрозділах райвідділу міліції. У червні вони разом із сім’ями на 12 днів відправляться на відпочинок до курортного селища Затока, яке знаходиться поблизу Одеси. Сучасний готель «Райдуга» де будуть відпочивати правоохоронці, був збудований 4 роки тому і відповідає найсучаснішим вимогам. Він знаходиться в 30-ти метрах від моря і має власний пляж. Двокімнатні номери-люкс з лоджіями та прекрасним видом на море обладнані всім необхідним для відпочинку. На території готелю мається дитячий майданчик, тренажерний зал, сауна, більярд, настільний теніс. У вартість путівок також входить харчування і екскурсії.

За словами голови Автозаводської районної ради Володимира Коваленка, до червня буде вирішено питання щодо доставки сімей правоохоронців з Кременчука до готелю мікроавтобусом. Він повідомив, що путівки для міліціонерів були закуплені не за бюджетний кошт. Допомогли підприємства району та спонсори. У планах районного керівника допомога Автозаводському райвідділу міліції у створені належних умов для роботи дільничних інспекторів на мікрорайонах, опрацювання пропозицій по вирішенню квартирної проблеми для міліціонерів, та відкриття профільного міліцейського класу в колегіумі №25.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2012, 12:17 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації