Вхід | Реєстрація

Шаховий турнір пам’яті Василя Писаренка

У п’ятницю, 6 січня, у  шаховому клубі імені Івана Джалого відбувся шаховий турнір пам’яті Василя Писаренка, жителя та спортивного діяча Совбинодолинської землі, який у свій час віддавав багато свого часу і сил спортивній діяльності. Був лідером серед молоді, залучав широкі маси своїх земляків до заняття спортом. Цей турнір проводиться з 1978 року, що свідчить про велику повагу до людини.
У турнірі взяли участь дванадцять кращих шахістів та ветеранів шахового спорту  Новосанжарщини.
Змагання проходили за коловою системою — по 10 хвилин на партію (швидкі шахи).
Впевнену перемогу в турнірі здобув новосанжарець Микола Пов’якало. Він набрав 10 залікових очок. На другому місці Леонід Береза — 9.5 очок (Нові Санжари), на третьому — житель Стовбиної Долини Віктор Коба — 9 очок. Після основного турніру був проведений бліц-турнір (по 5 хвилин на партію).
Перемогу здобув Леонід Береза, другим став Віктор Коба, третім — Микола Пов’якало. То ж в бліці призери та переможці змінили свої місця.
По закінченні турніру призери та переможці були нагородженні почесними грамотами та призами, які передав на турнір Віктор Писаренко, фермер зі Стовбиної Долини, у минулому — учень Василя Олексійовича.
Людина живе, доки її пам’ятають, тож Василь Писаренко залишається в серцях всіх своїх колег та земляків.
Наступний шаховий турнір — пам’яті Івана Джалого — пройде на початку лютого. Запрошуємо вас на змагання.


Автор: Віталій Баранович, фахівець І категорії ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації