Вхід | Реєстрація

За добу на території області зареєстровано 7 пожеж (одна людина загинула)

Такою є статистика надзвичайних подій, яку зафіксували у ГУ МНС в Полтавській області за минулу добу. Так, у Семенівському районі, с. Веселий Поділ, в житловому будинку громадянки К., 1955 р.н виникла пожежа. Вогнем знищено очеретяну покрівлю на площі 40 кв.м. шиферну покрівлю веранди на площі 10 кв.м. частину домашнього майна та документи. Збиток - 10 000 грн. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димоходу опалювальної печі. Гасило населення. Підрозділи МНС не викликались.

Кобеляцький район с. Бутенки. У господарстві громадянина С., 1963 р.н. виникла пожежа в автогаражі. Вогнем пошкоджено дерев’яні конструкції горищного приміщення гаража та шиферну покрівлю на площі 15 кв.м. Збиток - 300 грн. Врятовано будівлю гаража, літню кухню та сауну на загальну суму 5 000 грн. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі. В гасінні приймало участь 1 відділення СДПЧ-28.

смт. Котельва вул. Ворошилова. В житловому будинку громадянки К., 1925 р.н. виникла пожежа. Вогнем знищено шиферну покрівлю та дерев’яне перекриття на площі 54 кв.м. Збитки та причина пожежі встановлюються. Врятовано господарчу будівлю, яка збудована неподалік, на 20 000 грн. На місці пожежі виявлено труп (орієнтовно господарки), який направлено в морг Зіньківської ЦРЛ для встановлення причини смерті та особи. В гасінні приймало участь 1 відділення ПДПЧ-38.

м. Кобеляки вул. 1-го Травня. У квартирі одноповерхового шестиквартирного житлового будинку виникла пожежа. Квартира належить громадянину О., 1938 р.н. Вогнем знищено шиферну покрівлю на площі 9 кв.м. та пошкоджено дерев’яні конструкції горища на площі 10 кв.м. Збиток - 200 грн. Врятовано квартиру на 15 000 грн. Причина пожежі - коротке замикання електромережі. В гасінні приймало участь 1 відділення СДПЧ-28.

Зіньківський район с. Пеленківщина. У дачному будинку громадянина Н., 1966 р. виникла пожежа. Вогнем знищено шиферну покрівлю на площі 70 кв.м. пошкоджено дерев’яне перекриття на площі 9 кв.м. внутрішнє оздоблення кімнати, частково домашні речі. Збиток - 3 000 грн. Врятовано будівлю будинку та домашнє майно на загальну суму 30 000 грн. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. В гасінні приймало участь 1 відділення СДПЧ-27.

Глобинський район с. Великі Кринки пров. Челюскіна. В житловому будинку громадянки К., 1935 р.н. виникла пожежа. Вогнем знищено частину домашнього майна бувшого у вжитку та пошкоджено внутрішнє оздоблення кухні. Збиток - 1 000 грн. Врятовано житловий будинок та майно на загальну суму 10 000 грн. Причина пожежі - несправність пічного опалення. В гасінні приймало участь 1 відділення ПДПЧ-20.

м. Лубни вул. Фрунзе. В житловому будинку громадянки Г., 1937 р.н. виникла пожежа. Вогнем знищено дерев’яне перекриття на площі 5 кв.м. Вогнем пошкоджено внутрішнє оздоблення коридору та домашні речі. Збиток - 5 000 грн. Врятовано житловий будинок та господарчу будівлю на загальну суму 90 000 грн. Причина пожежі встановлюється. В гасінні приймало участь 1 відділення СДПЧ-17.

Автор: ГУ МНС області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2009, 11:03 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації