Вхід | Реєстрація

Чародії із солодощами

Приємно усвідомлювати, що зима несе з собою цілу низку свят. Прийшли вони у до учнів Білицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. Мабуть, діти їх найбільше чекають. Адже вже в ніч з 18-го на 19-те грудня до них приходить Святи Миколай і кладе під подушку дитячі забаганки. А вранці він завітав із своєю помічницею на уроки з привітаннями до учнів початкових класів. Його торба наповнена цукерками, які люб’язно виділив приватний підприємець Валерій Гординський.  Олександр Бажан надав шоколадні подарунки для дітей з обмеженими можливостями. З ними Святий Миколай та чарівна Україночка завітали до них в оселі. Треба сказати, що з ролями майстерно впоралися учні одинадцятого класу Євген Ястребов та Валерія Дзиґар. Це був лише початок святкових див у школі. У останній день першого півріччя на традиційній робочій лінійці кращі спортсмени, переможці, призери предметних олімпіад та конкурсів, творчих змагань, отримати не лише оплески на свою адресу, визнання серед однолітків, а й солодкі сюрпризи, надані Білицькою селищної радою. Діти відчули, що їх працю оцінено. Сподіваємось, такий невеликий стимул стане черговим поштовхом до нових звершень.
А в цей час до шкільного фойє привезли красуню ялинку. Транспортні витрати взяв на себе приватний підприємець Юрій Муха. Гірлянди для неї були придбані за кошти профспілкового комітету цукрового заводу. І загорілися у серцях дітей вогники новорічних надій.
Засвітилося сяйво новорічного дійства, а з ним прийшли нові мрії, сподівання на краще. Неначе добрий чаклун, Дід Мороз на святкових заходах, які були підготовлені професійно і з душею, обсипав дітлахів солодкими подарунками. Але ми живемо не в фантастичному світі і розуміємо, що тільки завдяки спонсорам наші учні мали можливість відчути себе героями казки, де кожен отримав новорічний подарунок. Школярі вірили, що, підготувавши новорічну програму на належному рівні, таки дочекаються жаданої нагороди. І старалися з усіх сил. Батьки ж, у свою чергу, не шкодували коштів, аби здійснити святкові мрії своїх донечок та синочків. Так учні початкової школи на новорічних ранках вражали вбранням, яке вимагало не лише сімейних бюджетних заощаджень, а й терпіння та працьовитих рук. Дівчатка, як справжні королеви, у розкішних атласних сукнях, з вишуканими зачісками. Хлопчики у різноманітних маскарадних чи гарних шкільних костюмах. Тата і мами гучно аплодували своїм дітям і раділи, що допомогли їм потрапити у казку. П’ятикласники та шестикласники підготували до Нового року розважальні сучасні музичні номери. А учні сьомого класу представили окрему новорічну сорокахвилинну програму з театральними декораціями, акторською грою, сценічними костюмами. У ній були задіяні усі однокласники. Восьмі класи оригінальністю виступів намагалися вразити присутніх, прагнули сподобатися Діду Морозу. Старшокласники на вечорі теж викладалися, бо сподівалися на солодку подяку з торби Дідуся. І диво сталося. Кожен учень школи отримав новорічний подарунок із солодощами у формі символа року — Дракона.  І це все завдяки ТОВ АФ «Добробут».
Воістину, світ не без добрих людей. Приємно школярам відчувати тепло батьківської уваги і турботу з боку добрих дорослих чародіїв із солодощами, які подарували справжнє свято новорічної феєрії.
Любі благодійники, висловлюємо вам щиру подяку. А учні вже з нетерпінням чекають на ваше повернення через рік.
Особливої подяки заслуговують юні актори, які розіграли новорічну пригоду «У пошуках Дракона». Це Олег Суханов, Людмила Данько, Анна Близнюк, Євгенія Іванченко, Павло Ревека, Тарас Гординський, Олександр Домащенко, Анастасія Сєрова, Андрій Савонькін, Юлія Білокінь, Валерія Ісай. Молодці, друзі, гарно справилися із завданням. Без вас би свято не було таким насиченим  і колоритним. Ви подарували глядачам хороший настрій та насолоду і отримали додаткові, зароблені працею подарунки.
Новий 2012 рік ми зустріли гідно, весело і творчо. Тож, сподіваємось, так його і проживемо.


Автор: Алла НІШКУР, педагог-організатор Білицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 січня 2012, 11:11 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації