Вхід | Реєстрація

26-го січня відбудеться сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука

26-го січня відбудеться сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука

Чергова XІV сесія Автозаводської районної ради м.Кременчука відбудеться 26-го грудня в 14.00. Відповідне рішення прийнято на спільному засіданні Колегії райради та Дорадчої ради у середу, 18-го грудня. На сесії депутати заслухають звіт голови Автозаводської районної ради Володимира Коваленка про свою діяльність та інформацію заступника голови райради Віталія Добрунова про організацію звітів депутатів Автозаводської райради перед виборцями.

Районна рада також розгляне два бюджетних питання: про створення спеціального фонду у складі районного бюджету на 2012 рік, та про використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень виконкому у 2011 році. Депутати мають внести зміни до регламенту Автозаводської районної ради VI скликання, та розглянути питання надання дозволу на створення органу самоорганізації населення «Будинковий комітет «Гвардійський,16».

Крім того депутати розглянуть низьку земельних питань: про передачу у власність 29-ти земельних ділянок для будівництва індивідуальних жилих будинків, про передачу двох ділянок під садівництво та городництво, та про тимчасове призупинення прийняття рішень про надання дозволів на складання проектів землеустрою для відведення земельних ділянок під будівництво індивідуальних гаражів. Останнє рішення дублює рішення міської ради, прийняте наприкінці минулого року. Всього на розгляд депутатів виноситься 14 питань.

В період з 18 по 23 січня проекти рішень, що виносяться на сесію, обговорять на засіданнях постійних депутатських комісій.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 січня 2012, 19:39 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації