Вхід | Реєстрація

В Автозаводському районі Кременчука підвели підсумки роботи у сфері цивільного захисту

В Автозаводському районі Кременчука підвели підсумки роботи у сфері цивільного захисту

У понеділок, 16-го січня, в Автозаводському райвиконкомі відбулася розширена нарада з підведенням підсумків роботи у сфері цивільного захисту населення за 2011 рік та постановкою завдань на 2012 рік. В її роботі прийняли участь начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськвиконкому Валентин Шафорост та керівний склад підприємств району.

Голова районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Григорій Брижаха, голова евакуаційної комісії району Олександр Климовських, та начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення райвиконкому Сергій Діденко підвели підсумки по напрямках своєї роботи у сфері цивільного захисту за 2011 рік та окреслили завдання на 2012 рік.

Згідно наказу начальника цивільної оборони району Володимира Коваленка,  кращі керівники та працівники об’єктів цивільного захисту були нагороджені грамотами за сумлінне виконання службових обов’язків та особистий вклад у виконання завдань в сфері цивільного захисту району в 2011 році.


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2012, 08:46 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації