Вхід | Реєстрація

Різдвяні зустрічі 2012

Різдвяні зустрічі 2012

Традиційний обласний дитячий турнір з настільного тенісу «Різдвяні зустрічі — 2012», який був організований Федерацією настільного тенісу Кобеляцького району та Кобеляцьким НВК № 1, пройшов у нашому місті у дні шкільних канікул. Учасниками змагань стали 58 юних спортсменів із Новосанжарської ДЮСШ (тренер Андрій Лобко), Козельщинської спортивної школи (тренери Володимир Березовський та Михайло Касай), Полтавської ДЮСШ (тренер Руслан Іванов), групи настільного тенісу з Решетилівки (тренер Віталій Писарєв) та групи Кобеляцького навчально-виховного комплексу № 1 (тренер Борис Андронов).
Особливістю цьогорічного турніру стало проведення його протягом двох днів. У перший день змагались початківці — діти, які перший рік займаються настільним тенісом. Наступного дня у боротьбу вступили більш досвідчені юні спортсмени рівня від третього дорослого розряду до кандидатів у майстри спорту України.
Треба зазначити, що 2012 рік проголошено у нашій країні роком фізичної культури та спорту. Учасники турніру для себе вже зробили вибір на користь проведення вільного часу у спортзалі, змагальної атмосфери, здорового способу життя.
Переможцями змагань серед початківців стали: кобелячани Дмитро Лебідь, Богдан Заїка, Катерина Бутко, Анна Вусань і Юлія Максимчук та Владислав Бичко з Нових Санжар.
Серед спортсменів 96-го року народження і молодших: Вікторія Яременко із Решетилівки, Наталія Попп, Анна Грабар із Кобеляк, полтавчанин Денис Щербак, Віталій Вовк із Решетилівки та Владислав Гладкий із Козельщини.
Усі вони були нагороджені грамотами, медалями і пам’ятними призами.
Змагання проходили за підтримки депутата Полтавської обласної ради Петра Маника.


Автор: Борис АНДРОНОВ, вчитель фізичної культури Кобеляцького НВК № 1, головний суддя змагань


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2012, 13:48 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації