Вхід | Реєстрація

Бажаєте здати звітність в електронному вигляді?

Платник податків, який виявив бажання здавати звітність в електронному вигляді:
1. Отримує в ДПІ за місцем реєстрації або на веб-сайті ДПА України чи ДПА у м. Києві текст Договору. 2. Отримує в будь-якому акредитованому центрі сертифікації ключів посилені сертифікати відкритих ключів посадових осіб підприємства, що мають право підпису (керівника, бухгалтера), та печатки підприємства, та безкоштовне програмне забезпечення шифрування та накладання ЕЦП, яке має сертифікат відповідності. Платник податків фізична особа — суб’єкт підприємницької діяльності може обмежитись одним ключем ЕЦП. 3. Заповнює реквізити Платника податків у Договорі, і надає до ДПІ за місцем реєстрації підписані та скріплені печаткою два примірники Договору, копії сертифікатів відкритих ключів на паперовому носії та сертифікати відкритих ключів Платника податків на електронному носії.4. Здійснює формування податкових накладних, реєстру податкових накладних або податкової звітності згідно з чинним законодавством із застосуванням програмного забезпечення підготовки податкових документів, керуючись Договором та Інструкцією.


Автор: Сектор інформатизації процесів оподаткування


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2012, 13:25 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації