Вхід | Реєстрація

Чи варто критикувати владу?

Одразу ж і твердо скажемо – ні. Звичайно ж, ні. Не те що не варто, а й просто не можна. Не можна про це навіть думати. Це вам будь-хто підтвердить. Чому? Тому що влада не любить критики. Вона її засмучує. Виводить із себе. Змушує забувати про важливі державні справи і відволікатись на тих, хто критикує.
Критикувати владу не можна. Бо критика – взагалі погана річ, яка не має права на існування. І критики, напевно, взагалі б не було, якби її колись не придумали журналісти. Щоб спекулювати на почуттях читачів та заважати працювати владі. Але це недалекі журналісти. Виважені та розумні люди завжди дослухаються до порад влади і від критики намагаються утримуватися.
Натомість, правильні люди твердо пам’ятають, що владу в обов’язковому порядку треба: 1) любити; 2) хвалити; 3) підтримувати. Виконуйте ці нескладні правила — і між вами та владою буде якщо не повна та взаємна любов, то, принаймні, міцне дружнє порозуміння. Якщо ж ви не дотримуєтесь цих трьох правил, це дуже-дуже погано. Адже якщо ви не любите, не хвалите і не підтримуєте владу, значить заважаєте розвиткові української держави. І не є патріотом України. Так-так, не сумнівайтеся.
Тому сьогодні ми дамо вам кілька порад для того, щоб ви швидко змогли стати правильним громадянином і не мали проблем із владою.
Отже, правило 1. Любіть владу. Шануйте і поважайте усіх чиновників – незалежно від рангу та висоти становища (чим вище, тим більшою, звичайно, має бути повага). Коли хто-небудь із чиновників говорить із вами, лагідно зазирайте у очі та посміхайтеся. Після розмови обов’язково дякуйте. Можете кілька разів. Влада це любить, вона вам це врахує, як «плюс».
Правило 2. Хваліть владу. При розмовах у себе на кухні, на базарі, в автобусі чи у гостях за святковим столом. Навіть увечері, лягаючи із дружиною до ліжка, не забудьте похвалити владу і подякувати їй за те, що цей день для вас минув успішно.
Правило 3. Підтримуйте владу. Скрізь і всюди заявляйте, що ви, ваші батьки та діди завжди були вірними прихильниками саме правлячої партії. Не дивіться каналів, на яких транслюють новини про так звану опозицію. Видаліть ці канали. Не читайте газет, у яких критикують або ставлять під сумнів дії влади. Такі газети небезпечні – у них не можна навіть загортати оселедці і плювати лушпиння від «Хомок». Із людьми, які не підтримують владу, говорити чи, тим більше, вступати у дискусію не слід. Вони незабаром вимруть як мамонти або динозаври – через власну непристосованість.
Дотримуйтесь цих нескладних правил — і буде вам щастя. А якщо щастя раптом і не буде, то ніколи не робіть поширеної помилки – не нарікайте на владу. По-перше, це все одно нічого вам не дасть, а по-друге, спробуйте пригадати – а чи не ви самі цю владу обирали? Якщо ви, то повертайтесь на початок статті та повторіть ще раз: любити, хвалити, підтримувати.


Автор: Володимир Паршевлюк


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2012, 13:46 | Полтавщина | Редакційна
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації