Вхід | Реєстрація

Чистий Янукович та згадка про Юлю

Чистий Янукович та згадка про Юлю

На новорічні та різдвяні свята у різних містах країни невідомі облили фарбою білборди із привітанням Президента України. У Нових Санжарах таких хуліганів не було, тому Віктор Янукович на білборді у центрі селища не постраждав.
Обливати фарбою портрети Президента на білбордах в Україні почали із 1-го січня. При цьому, ставалося це у різних областях нашої держави — Київській, Львівській, Запорізькій, Волинській та Рівненській. У Львові місцеві правоохоронці за фактом хуліганських дій навіть порушили проти невідомих зловмисників кримінальну справу.
У псуванні вітальних білбордів Президента хтось вбачав виключно політичний підтекст та виявлення незадоволення політикою Віктора Януковича. Проте, незабаром з’явилася іще одна версія: обливають білборди фарбою заради влаштування такого собі оригінального флеш-мобу. Молоді люди спочатку розбивають об вітальне зображення банку із фарбою, потім фотографують його і викладають знімки в Інтернет. Підтвердити чи спростувати версію про флеш-моберів можуть правоохоронці, які наразі розшукують хуліганів.
У Нових Санжарах шукати нікого. Адже тут білборд із зображенням Віктора Януковича спокійно простояв у центрі селища усі новорічні та різдвяні свята. Так само ніхто не зачепив і новорічного привітання губернатора області Олександра Удовіченка, яке розмістили на стіні управління праці та соціального захисту населення. Більше того, ніхто навіть сніжком не кинув у білборд із привітанням від полтавської обласної організації Партії Регіонів. Це свідчить лише про те, що новосанжарці мирно зустрічали новорічні свята, не хуліганили на вулицях і не влаштовували незрозумілих пересічним українцям флеш-мобів.
Фотографуючи білборди з вітаннями від Президента, губернатора та обласних регіоналів, ми випадково натрапили ще на один білборд, розташований неподалік кафе «Стожари». На ньому ніякого привітання не було. Він взагалі був обдертий. При чому, судячи з усього, обдертий уже не в перший раз. Серед залишків від колишніх зображень можна було, напружившись, прочитати назву опозиційної нині політичної партії «Батьківщина». А внизу — ім’я та прізвище її лідера, щоправда не повністю. Лише — «Юлія Тим…». Білборд обдертий, нічого не значущий, але все ж таки по-своєму символічний. Хоча б тим, що зайвий раз нагадує: влада у країні час від часу змінюється. І, можливо, завтра на тих самих білбордах можуть бути зовсім інші обличчя. А десь у слідчих ізоляторах та в’язничних камерах, можливо, сидітимуть уже зовсім інші люди.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2012, 14:13 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації