Вхід | Реєстрація

«Додж» збив школяра

«Додж» збив школяра

Діти на дорозі — це завжди підвищена небезпека. Навіть Правила дорожнього руху зобов’язують учасників дорожнього руху бути особливо уважним у таких випадках.
Дорожньо-транспортна пригода, яка сталася у Кобеляках 15 січня, зайвий раз підтвердила справедливість вимог ПДР. Близько 16-ї години вечора по Кобеляках рухався легковий автомобіль «Додж». На ділянці вулиці Шевченка у районі лікарні на проїжджу частину вибіг десятирічний хлопчик, учень однієї з міських шкіл. Водій «Доджу» зачепив дитину боком автівки. У результаті хлопчик потрапив із закритою черепно-мозковою травмою до Кобеляцької ЦРЛ. Чому дитина потрапила на проїжджу частину, коли поряд із нею знаходились родичі, і чи вжив водій усіх заходів для того, щоб попередити зіткнення,— нині з’ясовує слідство.
Від батьків потерпілого нам вдалося дізнатися, що за кермом іномарки знаходився офіцер міліції. Можливо саме через це місцеві правоохоронці поки що відмовляються коментувати ДТП.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2012, 16:18 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Громада міста / 29 червня 2012, 10:17
Гезей О.М. кришував ігровий бізнес в м.Березань. Коли дізналася прокуратура, то вилучила ігрові автомати в кафе "Корона". Гезей втік до себе на батьківщину мотивує, що хворий, його начальник РВ Петренко О.Г., впав на коліна перед прокурором, щоб не порушили кримінальну справу проти Гезея, бо згідно наказу №90 Петренка звільнять з ОВС. Гезей Олег пив,п"є та гуляє у своє удовольствіє, бо знає, що зам.нач ГУ Київської області полковник міліції Розум Г.М. його покровитель разом з Петренком.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації