Вхід | Реєстрація

Спомин про свято

Ще 26 грудня у 6-б Кобеляцького НВК № 1 пройшло свято Нового року.
До нього були запрошені батьки, гості. Діти під керівництвом класного керівника Шведай Н. Г. підготували святковий сценарій, у якому розігрувалася новорічна сценка. Під час дійства звучали пісні, вірші та, звісно, були танці. У конкурсній частині розваг учні показували свою кмітливість, спритність. До ігор залучалися навіть батьки, які, як було видно всім, мали задоволення від цієі участі. Усі діти, а це: ведучі Аня Грабар, Олена Гоменко, Дід Мороз Владик Песиголовець, Снігуронька Катя Попруга, Снігова Королева Марина Тихоненко, Розбійник Микола Годь, Баба Яга Саша Гак, Попелюшка Яна Добряк, Мавка Марина Долгова, Бешкетниця Валерія Пономаренко та костюмовані персонажі: Діма Довгань, Саша Каракуця, Влад Пидаєнко, Вітя Сидоренко отримали подарунки та призи. Музичний супровід вела вчитель музики Л. І. Дейнега. Сміливо можна констатувати, що сято вдалося! І звісно, велика подяка любимим батькам за матеріальну підтримку. Всі задоволені й раді, що украінські діти люблять і вміють веселитися і проводити свята.
З Новим 2012 роком! З Різдвом Христовим та Старим Новим Роком!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації