Вхід | Реєстрація

З перших уст

З перших уст

Міський голова Олександр Ісип:
— Хочу донести певну інформацію за результатами 2011 року. Для міста Кобеляки цей рік був надзвичайно важкий, але більш успішним, ніж 2010. Це видно і по роботі підприємств, і по зверненнях громадян, які до нас надходили, і по бюджетній політиці. У Полтавській області Кобеляцький район — один із найбільших та найбільш населених. І серед інших міст Кобеляки виглядають досить пристойно. У районі розвивається сільське господарство, наводять порядок із землею. Сьогодні тенденція іде до того, що облікованим буде кожен метр землі. До державного бюджету від усіх юридичних установ, організацій, підприємств, заводів і фабрик надійшло близько 52 мільярди гривень. А від середнього і малого бізнесу — 70 мільярдів гривень. І в Кобеляках податки від дрібного бізнесу перевищують податки від великих виробництв. Що стосується роботи з громадянами, то результат можна назвати, лише підсумувавши заяви і побачивши проблеми, які найбільше їх турбують. У цьому також нам допомагає інтернет-сайт міської ради, де всі бажаючі можуть висловити свою думку. Та оскільки інтернетом користуються люди переважно молодого і середнього віку, тому ми залучили у виконком людей різних категорій. Минулого року у мікрорайоні Солонці ми зробили єдине в Полтавській області хокейне поле. Нам вдалося зробити стандартне поле, яке освітлюється. Тільки погано, що зими немає холодної. Але думка є така, щоб забетонувати це поле і влітку використовувати його в якості футбольного поля, для катання на роликах, скейтах чи гри в баскетбол. Ще у сквері Богдана Хмельницького ми робимо казкове містечко. І кожен квартал ми намагаємось його поповнювати. На 2012 рік ми плануємо відремонтувати вулицю Касьяна від податкової до школи, а також багатостраждальну Стародніпропетровську вулицю: від кафе «Левада» до річки. Також освітити парки, зупинки, цвинтар і всі місця, де перебувають люди. І вже на 2013 рік плануємо відремонтувати вулиці Полтавська та Калініна».
Запитання: Прем’єр-міністр Микола Азаров на всю країну заявив, що при перевірці м'ясо-молочних продуктів кожен третій товар було знято з продажу. Термін їхньої придатності не відповідав допустимій нормі і перевищувалась кількість різноманітних добавок. Яка ситуація у Кобеляках?
Відповідь: Нам хвилюватись нічого. У Кобеляцькому районі продукція надзвичайно високої якості.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2012, 13:19 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації