Вхід | Реєстрація

В Автозаводському райвиконкомі Кременчука започаткували нову акцію

В Автозаводському райвиконкомі Кременчука започаткували нову акцію

На останньому засіданні Ради організації ветеранів війни, праці та військової служби Автозаводського району голова районної ради Володимир Коваленко запропонував нову акцію, присвячену 70-річчю визволення Кременчука від фашистських загарбників, яке буде відзначатися 29-го вересня 2013 року.

«70 тижнів - на зустріч 70-річчю визволення Кременчука!» - саме таку назву нового починання, запропонованого головою райради, підтримали ветерани. Нова ініціатива, спрямована на гідну зустріч ювілею визволення Кременчука, має бути наповнена конкретними справами. Насамперед піклуванням про ветеранів Великої Вітчизняної війни, заходами по військово-патріотичному вихованню молоді, збереженню пам’яті про подвиг визволителів. Наразі в райвиконкомі триває опрацювання пропозицій щодо гідної зустрічі 70-річчя визволення Кременчука. Відповідне рішення про оголошення нового починання та план конкретних дій, розписаний до вересня 2013 року, має затвердити Автозаводський райвиконком у середу, 25-го січня. Про це сьогодні повідомила керуюча справами Автозаводського райвиконкому Зінаїда Прохнич на апаратній нараді. Відлік 70-ти тижнів до 70-річчя визволення Кременчука розпочинається з цього тижня.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня 2012, 12:18 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації