Вхід | Реєстрація

Депутатські комісії обговорили проекти рішень сесії Автозаводської райради Кременчука

Депутатські комісії обговорили проекти рішень сесії Автозаводської райради Кременчука

Сьогодні завершуються засідання постійних депутатських комісій, на яких обговорюються проекти рішень чергової XІV сесії Автозаводської районної ради м.Кременчука, яка відбудеться 26-го грудня. На сесії депутати мають заслухати звіт голови Автозаводської райради Володимира Коваленка про його діяльність та інформацію заступника голови райради Віталія Добрунова про організацію звітів депутатів перед виборцями.

Районна рада також розгляне питання щодо створення спеціального фонду у складі районного бюджету на 2012 рік, та звіт про використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень виконкому у 2011 році. Депутати мають розглянути питання доцільності внесення змін до регламенту Автозаводської районної ради VI скликання, та питання надання дозволу на створення органу самоорганізації населення «Будинковий комітет «Гвардійський,16».

Крім того, депутати приймуть рішення по земельних питаннях: про передачу у власність 29-ти земельних ділянок для будівництва індивідуальних жилих будинків, про передачу ділянок під садівництво та городництво, та про тимчасове призупинення прийняття рішень про надання дозволів на складання проектів землеустрою для відведення земельних ділянок під будівництво індивідуальних гаражів. Останнє рішення дублює рішення міської ради, прийняте наприкінці минулого року, та дозволяє знайти юридичний вихід із певної правової колізії, яка виникла після рішення міської ради. Всього на розгляд депутатів виноситься 14 питань.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня 2012, 15:12 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації