Вхід | Реєстрація

А ви вже встановили собі «Скайп»?

На черговій апаратній нараді у Новосанжарській райдержадміністрації говорили про Інтернет-зв’язок, роботу міліції та перевезення пасажирів.
Почалася апаратна з того, чим закінчилася минула. Голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс знову підняв тему Інтернет-зв’язку через програму «Скайп». Голова РДА перерахував усіх тих, хто вже вийшов із ним на зв’язок: начальника філії ВАТ «Полтаваобленерго» Володимира Остапчука, директора районного центру зайнятості Ларису Палько, начальника фінуправління Любов Кибкало, начальника відділу юстиції Юрія Лисенка та начальника управління ветеринарної медицини Зою Ащеулову. Усім іншим Сергій Шовкопляс нагадав, що чекає, коли вони встановлять «Скайп» і вийдуть із ним на зв’язок.
Після цього на трибуну вийшов представник райвідділу міліції. Цього тижня перед учасниками наради доповідав начальник райвідділу Сергій Махно. Він проаналізував роботу районних правоохоронців за рік. І, зокрема, підкреслив, що кримінальних справ у минулому році було порушено менше, ніж у попередньому. У своїй доповіді Сергій Анатолійович навів багато статистичних даних. Він повідомив, що у минулому році було зафіксовано 3 випадки продажу алкогольних напоїв неповнолітнім. Це одразу ж викликало запитання у голови районної ради Володимира Левицького.
— Ви ж розумієте, що цих випадків було набагато більше?! — поцікавився він. — І що Ви, як юрист, порадите робити, аби зменшити кількість таких фактів?
— Потрібно проводити роз’яснювальну роботу із підприємцями, які торгують такими товарами, — відповів Сергій Махно, — але тут багато що залежить від самосвідомості цих громадян. Якщо її немає, то вони не зважають на поради і все одно продають алкоголь неповнолітнім.
Наступним було питання стану пасажирських перевезень на території району. Спочатку перед присутніми виступила начальник автостанції «Нові Санжари» Наталія Дмитренко, яка розповіла про роботу очолюваної нею організації. При цьому зазначила, що працівники автостанції не лише відповідально ставляться до своїх посадових обов’язків, але й постійно покращують благоустрій території їхнього підприємства. Щоб пасажири з різних міст України із самого вигляду автостанції сформували гарне враження про Нові Санжари.
Представники президії уважно вислухали виступ, але зі сказаним далеко не погодились. Голова райдержадміністрації Сергій Шовкопляс зазначив:
— А мені здається, що з благоустрою у вас взагалі нічого не робиться! З тих пір, як я їздив через вашу автостанцію у дитинстві, вона особливо і не змінилася!
— А чому Ви не говорите про те, скільки пасажирів водії автобусів підбирають не на території автостанції, а просто за її вуглом? — поцікавився Володимир Левицький, — і яка сума через це не доходить до каси?!
На це питання дав відповідь заступник голови РДА Володимир Борт:
— На останній нараді ми попередили перевізників: якщо буде зафіксовано, що вони регулярно беруть пасажирів поза автостанцією, таких перевізників обласна комісія буде знімати з маршрутів!
Тему продовжила начальник управління праці та соціального захисту населення Наталія Гомля. Вона розповіла про перевезення пільгових категорій громадян. У минулому році було укладено договори із п’ятьма перевізниками, які всього за рік перевезли 42983 пасажири. На 1 січня заборгованості перед перевізниками в управління немає.
Завершилася апаратна інформацією Володимира Борта про стан очистки доріг району. Після триденного снігопаду навантаження на дорожників та комунальників збільшилося у кілька разів. За інформацією заступника голови РДА, дороги району очищали від снігу 71 одиниця техніки. Станом на понеділок лишалися проблемними ділянки доріг до Лівенського, Балівки, Супротивної Балки, Пасічного, Попового.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2012, 18:16 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації