Вхід | Реєстрація

Новосанжарці стають кандидатами у збірні області

Новосанжарці стають кандидатами у збірні області

На протязі двох тижнів у місті Полтава проходили два чемпіонати області, у яких учні Новосанжарської районної ДЮСШ взяли активну участь.

21-го січня у Полтаві пройшов чемпіонат із боротьби дзю-до. Троє дзюдоїстів,  Марина Коба, Максим Шпортько та Олександр Скрильник, захищали на змаганнях честь Новосанжарської ДЮСШ. Виступили юні спортсмени з різним успіхом. Марина у категорії понад 70 кг здобула беззаперечну перемогу і посіла перше місце на п’єдесталі пошани. Тепер наша спортсменка є кандидатом у збірну області з дзю-до. Варто зауважити, що Марина Коба поклала свою суперницю на лопатки усього за 7 секунд. Чим, звичайно ж, не могла не порадувати свого тренера Миколу Середу. Інший його вихованець, Шпортько Максим, у категорії до 50 кг здобув 2 місце. У Олександра Скрильника суперники виявились сильнішими і він порадувати високим результатом не зміг. Але спорт є спорт. І за поразкою може прийти перемога. Треба тільки тренуватися і вірити в себе.

28–29 січня в обласному центрі пройшов чемпіонат області з пауерліфтингу. Віталій Кас’яненко у категорії до 66 кг посів 1 місце з нормативом КМСУ (кандидата у майстри спорту України). Сергій Бабенко теж у категорії до 66 кг зайняв 3 місце з нормативом 1 розряду, Петро Бредун — до 93 кг — посів 3 місце з нормативом 2 розряду. Слід відзначити, що змагалися наші хлопці з дорослими та досвідченими спортсменами. Тому здобутий результат від того стає ще більш значимим. Тепер всі учасники команди у повному складі є кандидатами у збірну області з пауерліфтингу, яка готується до чемпіонату України. Відбудеться він на початку березня у місті Кам’янець-Подільський. Тому майже без відпочинку починається новий етап підготовки до змагань. Побажаємо нашим спортсменам, кандидатам до обласних збірних, успіху і незламної сили волі, а ще, звичайно ж, трішки спортивного везіння.


Автор: Юрій Стрюк, директор Новосанжарської ДЮСШ, тренер з пауерліфтингу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації