Вхід | Реєстрація

Посвята в барвінчата

Посвята в барвінчата

Чи знаєш ти, що є «Країна Барвінкова»? Це для барвінчат веселощів край: свята, дні народження та фестивалі, сюрпризи, яких усі так довго чекали. Бути ведучим або шоу-меном навчать барвінчата тебе без проблеми!
Саме такими словами у Соколовобалківській ЗОШ І-ІІІ ступенів Новосанжарського району розпочалося традиційне свято для учнів 1–4 класів «Посвята в барвінчата», яке проходило у школі 26 січня 2012 року.
«Країна Барвінкова» — це чудова країна дружби, радості, добра. У ній діти вміють добре навчатися, гратися, дружити, співати й танцювати, веселитись. Основною метою організації є захист прав та інтересів своїх членів, створення умов для розвитку здібностей підростаючого покоління.
Завдання та діяльність організації спрямовані на згуртування дітей для виконання добрих і корисних справ, розвиток творчих здібностей, виховання віри в себе. Країна складається з 4 загонів. Клас — це окремий загін, що виконує різну корисну та пошукову роботу. Кожен клас працює за своїм напрямком, має свою назву. Барвінчатам доручають різні серйозні завдання: провести свято, конкурс, виставку малюнків, виставки поробок, за що вони отримують нагороди у вигляді дипломів, грамот.
Провідною ідеєю «Країни Барвінкової» є виховання бадьорих, активних, роботящих, ввічливих, інтелігентних, наполегливих, організованих, кмітливих дітей.
Об’єднання «Країна Барвінкова» допомагає молодшим школярам пізнати, освоїти світ, який постійно відкривається перед ними і є одним із універсальних засобів для розкриття і самореалізації кожної дитини.
Барвінок — блакитна квітка, яка росте в різних куточках України, маленька і непримітна, але завжди свіжа і зелена, навіть під снігом, тому і стала символом вічного життя, міцного кохання та дружби. Барвінковий край — так називають нашу Батьківщину.
Саме завдяки цьому заходу — посвяті в барвінчата — ми доносимо до дітей, що таке дружба та взаємодопомога, любов та повага до батьків, рідної мови, своєї Батьківщини. Потрібно бути вірними у дружбі, захищати слабких, бережливо ставитись до рідної природи. Поважати національні традиції України. Саме такі обіцянки давали першокласники та другокласники на святі. У ролі хлопчика  Барвінка виступав учень 6 класу Грек Валерій, а в ролі дівчинки Ромашки — Єлизавета Феріма, учениця 6 класу. Учням першого та другого класу було вручено символи «Країни Барвінкової», а вони в свою чергу пообіцяли, що будуть мандрувати добрими стежинами, зростати мужніми, розумними, щоб школа та батьки ними лише пишалися. Організатори свята виготовили родинне дерево «Країни Барвінкової», привітали учнів та дали настанови на майбутнє бути гідними звання «барвінчат». Нехай цей день стане початком добрих справ, поваги та гідної зміни підростаючого покоління на благо процвітання нашої школи, села, нашої держави.


Автор: Т.Зінченко, педагог-організатор Сколовобалківської школи


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації