Вхід | Реєстрація

Спортивна зима-2012 у Кобеляцькому НВК№ 1

Спортивна зима-2012 у Кобеляцькому НВК№ 1

Новий 2012 рік, який оголошено у нашій країні роком спорту і здорового способу життя, розпочався у Кобеляцькому НВК № 1 низкою спортивно-масових заходів. На канікулах був проведений обласний дитячий турнір з настільного тенісу «Різдвяні зустрічі», до Дня Соборності і Свободи України провели шкільний волейбольний турнір і традиційні змагання з біатлону. Крім цього, школярі брали участь у відкритій першості міста з волейболу і першостях райради ВФСТ «Колос» з баскетболу і шахів.
У шкільному турнірі з волейболу взяли участь три команди. Переможцями виявилась збірна 9–10 класів, які у потрібний момент зуміли проявити витримку і командний дух. Як і завжди, великий інтерес викликали біатлонні перегони, що проходили у формі індивідуальної гонки. Учасники по черзі стартували, підходили на вогневий рубіж, виконували п’ять пострілів і фінішували. За кожну незакриту мішень спортсмен одержував штрафні секунди.
Переможцями стали Дмитро Середа, Олександр Шейко, Микола Марченко. На всіх змаганнях призери були нагороджені дипломами адміністрації школи. Усього в січневих спортивно-масових заходах взяли участь 114 учнів.


Автор: Борис АНДРОНОВ, учитель фізичної культури НВК № 1


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2012, 10:50 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації