Вхід | Реєстрація

Автозаводський район Кременчука готується відзначити 25-річчя районної ветеранської організації

Автозаводський район Кременчука готується відзначити 25-річчя районної ветеранської організації

Сьогодні, 1 лютого, в Автозаводському райвиконкомі пройшла розширена нарада по обговоренню плану святкування 25-річчя районної організації ветеранів війни, праці та військової служби. Головний захід ювілею – урочисті збори із вшануванням ветеранів, їх нагородженнями та святковим концертом відбудеться у ПК «Нафтохімік» 1-го березня о 15.00. На захід в якості почесних гостей будуть запрошені ветерани, члени шкільних пошукових загонів, та учнівська молодь. Ветеранів з віддалених мікрорайонів доставлять автобусами. А протягом лютого урочисті заходи, присвячені ювілею ветеранської організації, будуть проведені в кожному з 13 мікрорайонів. Тих ветеранів, які за станом здоров’я не можуть ходити, відвідають активісти ветеранської організації за місцем проживання. Про це заявив голова Ради ветеранів Автозаводського району Олексій Зубченко. На всі ці заходи запрошуються депутати районної та міської ради.

В рамках підготовки до ювілею в гімназії №5 буде проведено «круглий стіл», присвячений реалізації районної програми «Пам'ять про війну єднає». Цей навчальний заклад раніше очолювала Почесний громадянин міста Кременчука і перша голова Автозаводської районної організації ветеранів Галина Миколаївна Пономарьова.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2012, 08:25 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації