Вхід | Реєстрація

В мікрорайоні «Солонці» м. Кобеляки урочисто відкрито хокейний майданчик

В  мікрорайоні «Солонці» м. Кобеляки урочисто відкрито хокейний  майданчик

Влітку минулого року ініціативна група на чолі з фанатом хокею, ветераном спорту Гречаним Андрієм ініціювала будівництво стандартного хокейного майданчику в м. Кобеляки. Адже в хокей в місті та й в районі грають давно і й вболівальницька армія в цього виду спорту чисельна, але грали на пристосованих на водоймах місцях.

За підтримки міської ради, спонсорів та простих любителів хокею і спорту був розчищений майданчик, спиляні старі дерева, викорчувані пеньки, вирито котлован, напилено досок, влаштовано дерев’яні борти. Робили дружно, долаючи проблеми та вирішуючи задачі будівельного плану. Сказати, що це було легко не можна, але робилося дружно, адже поряд трудилися «соратники» Кликов Ю.О., Сибірний Г.І., брати Савенки Віталій та Андрій, Проскурня Т., та інші. Роботи були проведені ударними темпами і в стислі строки. Але тут погода внесла свої корективи, адже плюсові температури налаштовували грати більше в футбол ніж в хокей. І наші хокеїсти були серед самих активних футбольних вболівальників відкритої зимової першості району з міні – футболу. Ну, а коли «небеса» змилостивилися і стало на морозі, дружно, ночами стали працювати вахтовим методом на заливці льоду. І коли нарешті вдалося зробити «ідеальний» лід то «активісти хокею» запросили гостей і своїх постійних суперників команди сіл Перегонівка і Комендантівка розділили радість новосілля Кобеляцького хокею.

В присутності чисельних вболівальників майданчик був відкритий почесними гостями: головою районної державної адміністрації Таранушичем А.О. та секретарем міської ради Галушко С.С.

Які відзначили, що ще один спортивний об’єкт району відкрив двері бажаючим займатися спортом. Тепер, як говорили вболівальники дай бог їм погоди, суперників, а Таранушич А.О. запропонував допомогу в проведенні кубку району з хокею на призи голови районної державної адміністрації.

Одне, що відрадно ні серед «будівельників», ні серед хокеїстів молоді в команді не має, така ж картина і в команді с. Комендантівка, за те в команді с. Перегонівка молодь на перших позиціях.

В мікротурнірі, який пройшов одразу після відкриття майданчика було зафіксовано такі результати: Кобеляки – Перегонівка 4:1, Перегонівка – Комендантівка, Кобеляки – Комендантівка 2:2.

Рік спорту крокує по Кобеляцькому району!

Раніше ми викладали відео з цієї події, а також маємо фото в галереї


Автор: DSTKolosKob


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2012, 13:59 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації