Вхід | Реєстрація

«З дня на день хочемо запустити БАТ»

«З дня на день хочемо запустити БАТ»

На черговій апаратній нараді говорили про стан очистки доріг від снігу та проблеми з автобусними перевезеннями.
Розпочали апаратну нараду з привітань. Зі слів голови райдержадміністрації, за підсумками четвертого кварталу 2011 року «Укртелеком», який очолює Микола Терещенко, зайняв п’яте місце по Полтавській області.
— П’яте місце — це не десяте, — наголосив Анатолій Таранушич. — Це гарний показник.
Наступним було питання  про стан доріг у місті та районі. Виконуючий обов’язки начальника філії «Кобеляцький райавтодор» Олег Хряпа повідомив, що дорога державного значення Дніпропетровськ-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка повністю відкрита, заторів на ній немає, а обочини розчищені.
— У п’ятницю приїжджало центральне керівництво із Києва, то зауважень з приводу доріг державного значення не було, — каже Олег Хряпа. — З дня на день хочемо запустити БАТ.
Ці слова викликали сміх та пожвавлення серед присутніх у залі.
— Ми за цей БАТ говорили ціле літо минулого року, і хтось не додумався поставити правильно його на зберігання, — каже голова райдержадміністрації. — Це ж військова техніка, і якщо хоч одна деталь у ній вийшла з ладу, то БАТ не заведеться. Коли ми зможемо побачити вас за кермом БАТа? — пожартував Анатолій Олексійович.
— Цей момент настане. Дайте нам днів два-три, — каже Олег Хряпа.
Далі присутні в залі підняли питання про очистку від снігу доріг та тротуарів у місті.
— Я розчарований ситуацією з очисткою міста від снігу, — зауважив голова райдержадміністрації. — Я вважаю, що навіть «на двійку» не витягує робота, яку зробило місто тоді, коли треба було її зробити в першу чергу. У нас сільські ради набагато краще справились із цим завданням.
Заступник голови райдержадміністрації Валерій Коломієць подякував тим, хто кожного ранку повідомляє про ситуацію зі станом доріг у населених пунктах і попрохав не лише збирати інформацію, а ще й шукати шляхи вирішення проблем.
Далі Анатолій Таранушич підняв питання про школи. І наголосив, що при температурі мінус двадцять до школи не йдуть початкові класи, а при температурі мінус двадцять чотири  школи призупиняють свою діяльність. І так буде по Кобеляцькому району до того часу, поки ситуація з погодою не зміниться.
— Ще однією проблемою є те, що сьогодні не завели два шкільних автобуси, — каже голова райдержадміністрації. — Такого бути не повинно! Узимку автобуси повинні стояти в теплому приміщенні. У нас по всіх сільських радах така можливість є. У липні ми повинні доповісти, що всі шкільні автобуси до зими 2013 року готові стояти у теплих ангарах, а не вдома у водія, який не може їх розігріти. Ситуація повинна бути контрольованою.
Також Анатолій Олексійович наголосив на автобусному сполученні.
— Автобуси повинні ходити. Сьогодні у Канави не пішов автобус. А такого бути не повинно. У Кременчук повинен ходити автобус. Хай він і три години по селах їде. Та він їхати повинен.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2012, 13:16 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації