Вхід | Реєстрація

Центр Кобеляк перемістився на Солонці

Центр Кобеляк перемістився на Солонці

У середу 1 лютого у цьому міському мікрорайоні відбулось урочисте відкриття хокейного майданчика.
Захід, якому не передувала жодна рекламна кампанія, тим не менше зібрав достатню кількість учасників. Про дату і час відкриття майданчика кобелячани повідомляли один одного по телефону. Подивитися на дійство прийшли і приїхали майже двісті чоловік не лише з міста, а й з сіл району.
Майданчик освятив священик Григорій Момоход. А секретар міськради Сергій Галушко у вітальній промові відзначив унікальність цього об’єкта. Адже влада лише сприяла створенню майданчика, а більшість організаційних, матеріальних та інших питань вирішували самі кобелячани — ентузіасти хокею та активного відпочинку. Також присутніх привітав і голова РДА Анатолій Таранушич.
Після короткого офіціозу розпочалась основна частина заходу, власне та, на яку й прийшли подивитись сотні глядачів. Відбувся хокейний турнір за участю команд із Кобеляк, Перегонівки та Комендантівки. Символічно, що першу шайбу на змаганнях забив кобелячанин Володимир Гречаний, той самий, який і днював і ночував на будівництві майданчика.

Раніше ми викладали відео з цієї події, а також маємо фото в галереї
 


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2012, 08:26 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації