Вхід | Реєстрація

Ви зберігаєте гроші під ліжком? Тоді ми йдемо до Вас!

Минулого тижня у Біликах сталася квартирна крадіжка.
Ця нібито банальна подія одразу обросла різними чутками. Напевне, це викликано сумою грошей, якою поживився злодій. Чи злодії? Працівники міліції дуже прохали не називати цю цифру. Тому скажемо лише, що вона — з багатьма нулями. Нібито люди збирали гроші для придбання квартири в Полтаві. І зберігали кошти вдома. У Кобеляках одразу почали говорити про те, що безпечні біличани заховали готівку в… холодильник. Інша, більш імовірна версія — кошти лежали під ліжком. Так чи інакше, але з придбанням квартири чи іншою покупкою людям доведеться почекати. До пошуків злодія, крім кобеляцьких правоохоронців, долучилися і їх колеги з Полтави.
До речі, дехто радить робити «псевдозаначку» для злодіїв. Тобто, класти у всім відомому місці незначну суму грошей. Мовляв, злодій задовольниться ними і не шукатиме основний сховок.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2012, 09:42 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації