Вхід | Реєстрація

Колективне звернення

Колективне звернення

Голові Новосанжарської райдержадміністрації, голові Новосанжарської районної ради, прокурору Новосанжарського району, начальнику податкової міліції у Полтавській області.
Ми, жителі села Руденківка, звертаємося до Вас за допомогою та з проханням припинити свавілля та незаконну діяльність ПП Маріїч Т. П., яке знаходиться в центрі нашого села. Ось уже на протязі двох останніх місяців даний підприємець відновив свою незаконну діяльність по переробці олійних відходів (фузу), на яку в нього немає жодних дозвільних документів. Робота проводиться переважно вночі під покровом темряви, а останнім часом працюють і вдень. Фури зливаються та заливаються цілодобово, наче на великому заводі. Працює опломбований екологічною службою парогенератор, від якого утворюється їдкий дим від спалювання, який осідає на прилеглі двори та, найголовніше, знову став дошкуляти цей їдкий та неприємний сморід хімічного характеру. Мешканці села скаржаться на погіршення самопочуття, постійний головний біль, задуху та біль у горлі.
Шановні представники влади! Те, що цей підприємець нас не рахує за людей, це вже давно зрозуміло. Його жага до наживи та легких грошей для свого збагачення, отриманих незаконним шляхом, важить набагато більше, ніж те, що є найціннішим у простої людини — це її здоров’я. А саме страшне — це хворі діти, які хворіють зараз та невідомо, які хвороби їх супроводжуватимуть на протязі всього життя. Ми Вас благаємо не бути осторонь від нашої біди, негайно втрутитися у ситуацію та убезпечити нас від шкідливого та незаконного виробництва ПП Маріїч Т. П. назавжди. Ми просимо Вас провести опломбування виробничих приміщень,   вилучити обладнання, яке використовується для переробки відходів, та покарати даного підприємця за здійснення незаконної виробничої діяльності.
Ми сподіваємось, що Ваші владні повноваження буде застосовано для повного та безумовного зупинення незаконної діяльності на вище згадуваному об’єкті, тим самим це зніме напругу в нашому селі та поверне довіру людей до влади, правоохоронних органів та верховенства закону в нашій державі. Просимо Вас про результати по вирішенню даного питання повідомити громаду села Руденківка. До листа додаємо фотокартки, зроблені на «непрацюючому» підприємстві.


Автор: Мешканці села Руденківка: Громенко О. О., Моцак А. В., Ноянова Л. М., Лобач О.О… (всього 21 підпис)


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2012, 10:38 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації