Вхід | Реєстрація

Хто — гірший, хто — кращий?

Користуючись тим, що через морози організатори відмінили черговий міні-футбольний тур, ми можемо трохи відволіктись від сухої мови результатів та рядків турнірних таблиць. Натомість є гарна нагода порозмірковувати над шансами різних команд. У когось — на чемпіонство, у когось — на виліт…
Чемпіоном першої ліги стане «Зоря-1». У цьому вже не сумніваються, мабуть, і найпалкіші вороги руденківської команди. 11 очок відриву за шість турів до закінчення — таке вже не відігрується. Та й практично усі вболівальники визнають: команда цього року показує таку злагоджену та видовищну гру, як ніяка інша. Тому чемпіоном стане цілком заслужено.
Друге місце займе хтось із новосанжарців — «Ніка» або «Сила ради». У перших уже є три очка фори над конкурентом, у других — у запасі  особиста зустріч, яку вони, звичайно ж, прагнутимуть виграти. У кращій формі зараз знаходиться «Ніка», але як воно піде після закінчення морозів? Усе ж таки дуже багато залежатиме від їхньої очної зустрічі. А ще — від гри між «Нікою» та «Зорею». Адже від руденчан іще ніхто з очками не йшов. Може, «Ніка» буде першою?
У боротьбу за третє (а, може, і за друге) місце обов’язково втрутиться «Маяк». Не факт, що ця боротьба буде успішною, але десь біля третього місця команда, зрештою, має опинитися.
У зоні вильоту першої ліги все не менш цікаво. Уже зрозуміло, що у другу лігу вирушить забрідчанська «Ворскла». А от хто складе їй компанію — це питання. Можна ставити на «Колос», який зараз іде передостаннім, але команда іноді видає такі успішні матчі, що пророчити їй безвольний виліт було б неправильним. Одна лише перемога над «Силою ради» чого варта! Так що «Колос» іще побореться. І спробує зіпхнути у нижчу лігу «Авангард» або «Чисту криницю». Команди, представники яких цього року не без успіху виступали «на область» у складі «Стандарту», на міні-полі чомусь не можуть знайти своєї гри. Тому досі ходять у кандидатах на виліт. Нагадаємо, що до другої ліги вилітають дві останні команди першої ліги.
А дві перші команди з другої наступного року піднімуться у класі. Зараз найкращі шанси на це мають «Темп» та «Зоря-2». Вони ж, скоріш за все, розіграють між собою перше місце. Кращі шанси на нього поки що у «Темпу». Команда і відрив має у три очки, і гру показує впевнену. У той час, як «Зоря-2» відчуває серйозні проблеми в атаці.
Теоретичні шанси поборотись за чемпіонство має і «Метеор». Але, скоріш за все, молода новосанжарська команда задовольниться третім місцем турнірної таблиці, яке у неї відібрати не зможе, напевно, вже ніхто.
Цікавою обіцяє бути і боротьба за титул кращого бомбардира в обох лігах. У першій Владислав Олійник із «Зорі-1» відірвався від переслідувачів на п’ять м’ячів. Але всі розуміють, що у міні-футболі таку кількість голів можна забити і в одному матчі. Тому шанси на перше місце мають і Сергій Сонник, який поки що йде другим, і численні одноклубники Владислава, які можуть догнати і перегнати його усього за кілька турів.
У другій лізі також пішов у відрив Іван Павленко із «Темпу». Він уже на чотири м’ячі випереджає свого головного конкурента — Володимира Кобу з «Юності». Той кілька тижнів тому отримав серйозну травму, тому зараз думає не про бомбардирські подвиги, а хоча б про те, щоб до кінця чемпіонату повернутися на поле. Третім претендентом на звання кращого голеадора у другій лізі може стати Юрій Нездойминога із «Вороної». У нього зараз 26 голів. І за останні шість турів він може забити іще десяток-другий. А там уже справа буде за конкурентами.
Утім, як воно буде насправді, ми вже дуже скоро побачимо. Попереду іще 6 турів, тобто 60 матчів цікавого, безкомпромісного та видовищного футболу. І лише після цих шістдесяти матчів ми зможемо побачити, хто ж усе-таки став чемпіоном, а хто забив більше всіх голів.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. + / 16 лютого 2012, 11:24
+Довгаль, Фролов, Співак, Булиш, Власенко, Буртняк
2. Майстер / 16 лютого 2012, 21:10
14. + пише:
«+Довгаль, Фролов, Співак, Булиш, Власенко, Буртняк »

Так це ж друга четвірка за винятком Булиша і Довгаля:)
3. + / 17 лютого 2012, 10:08
І що, яакщо друга, вони що погано виконують свою роботу?
4. Майстер / 17 лютого 2012, 10:39
16. + пише:
«І що, яакщо друга, вони що погано виконують свою роботу? »

Та ні:)Просто порівняємо. Четвірка - Мокляк, Мокрий, Олійник, Булиш забила на чотирьох 57 м'ячів.
Четвірка - Буртняк, Фролов, Власенко, Співак - 26 м'ячів. Роботу вони виконують непогано, але вдвічі гірше, ніж перша п'ятірка.
5. \\\" / 24 лютого 2012, 12:08
Коментар видалено за порушення п.2.4 Правил користування сайтом
6. \\\" / 24 лютого 2012, 12:11
Коментар видалено за порушення п.2.4 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації