Вхід | Реєстрація

Командні змагання з шашок та шахів

21 січня 2012 року проходили змагання командної першості серед колективів фізичної культури сільських громад Кобеляцького району з шашок.
У турнірі взяла участь рекордна кількість команд — 20. Змагання проходили за швейцарською системою з 6 турів. Беззаперечним фаворитом змагань була команда селища Білики у складі Олексія Жука та Галини Чуб — учасників багатьох обласних змагань, їх неодноразових переможців та призерів. Так і сталося. Набравши 10, 5 очок з 12 можливих, команда селища Білики посіла перше місце. На другому місці команда села Чорбівка у складі Олексія Хурси та Ірини Демченко, а третє — у команди села Кірове у складі Володимира Кухаренка та Юлії Тригубової.
У особистому заліку перше місце посів Олексій Жук, другим був Володимир Кухаренко, а третім — Микола Мигуля із села Бутенки. Серед жінок перше місце посіла Ірина Демченко (Чорбівка), другою була Марина Барбі з другої команди селища Білики і третьою — Галина Чуб із першої команди селища Білики.
Георгій Горгола — переможець відкритої першості міста Кобеляки
28 січня 2012 року в адмінприміщенні стадіону «Колос» проходили змагання відкритої першості міста Кобеляки з шахів. У турнірі брали участь 14 учасників. Змагання проходили за швейцарською системою з 7 турів. Упевнену перемогу здобув біличанин Георгій Горгола, який набрав максимальну кількість очок — 7. Друге місце посів Василь Бєліков з Кобеляк — 5 очок, а третім був його земляк Валерій Козулін з таким же результатом.
Наступного дня, 29 січня, команда шахістів Кобеляцького району зустрічалася у Царичанці у товариському матчі зі своїми суперниками з Царичанського району. До складу команди входили: Георгій Горгола (Білики), Микола Жук (Жуки), Борис Олійник (Білики), Валерій Козулін (Кобеляки). У двоколовому турнірі наші земляки здобули впевнену перемогу.
Георгій Горгола набрав 8 очок з 8, такий же результат показав і Валерій Козулін. Микола Жук набрав 3 очка з 8, а Борис Олійник — 2,5 з 8. Загальний результат — 21,5 на 10,5 на користь команди Кобеляцького району.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2012, 11:02 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації