Вхід | Реєстрація

День Святого Валентина: як привітати коханих?

День Святого Валентина: як привітати коханих?

У холодну зимову пору, 14 лютого, усі закохані в Україні, як і в більшості країн світу, відзначають одне з найтепліших і радісних свят року — День Святого Валентина.
Цього дня прийнято дарувати одне одному листівки-валентинки, різні дрібнички та приємні сюрпризи. І не секрет, що досить часто ми замислюємося над тим, що подарувати коханій людині у цей день. Ми пропонуємо вам декілька порад щодо вибору подарунка на День Святого Валентина.

 

Що подарувати коханій?

Не варто вибирати шоколад — це моветон, хоча в деяких країнах такий подарунок вважається ідеальним. Винятком можуть стати оригінальні фігурки, виконані спеціально для коханої — такий дарунок в очах жінки буде гарантувати індивідуальний підхід до вибору презенту для неї.
Якщо говорити про більш серйозні і солідні подарунки до дня всіх закоханих, нерозумно буде не згадати досить банальний, але все ж не найгірший варіант — білизна. Це стосується чоловіків, які точно знають, якій білизні віддає перевагу кохана. І мається на увазі не тільки розмір грудей. Так що сміливо вирушайте в магазин білизни, попередньо підгледівши, бюстгальтери якого розміру та об’єму носить кохана.
Парфуми — знову ж таки варіант хороший, але тільки в тому випадку, якщо ви добре обізнані про смак своєї обраниці. Тож якщо хочете подарувати хороший парфум, який сподобається і вам, і дівчині, добряче подумайте, чи варто вирушати на пошуки відповідного аромату самому. Ну або хоча б дізнайтеся назву парфумів, якими дівчина користується, і спробуйте підібрати щось зі схожими мотивами.
Запам’ятайте собі раз і назавжди: ні в якому разі не даруйте коханій кухонні приладдя. Усі ці кухонні комбайни, міксери та інші корисні штучки порадують жінку, якщо вона дуже любить готувати. Проте, як варіант, можна вибрати цікаву вазу, красивий настінний світильник чи іншу гарну дрібничку зі скла або кришталю.
Ну і для найвідчайдушніших закоханих підійдуть ювелірні прикраси — жодна дівчина не відмовиться від симпатичних сережок або кулона. Хоча й тут не все просто. Бувають дами, які віддають перевагу сріблу та золоту, або ті, хто не розуміє краси коштовностей, проте обожнює біжутерію. Зверніть увагу на прикраси вашої дівчини, поцікавтесь, чому вона носить саме такі вироби? Цілком можливо, що жінка хоче мати коштовності, проте не може собі це дозволити. Ну і, звичайно, жодна дама не встоїть перед обручкою, тим паче на День Святого Валентина.

 

Що подарувати коханому?

Орієнтуватися потрібно не тільки на власний смак, а ще й на ваші спільні уподобання. Навряд чи варто дарувати коханому диск з новою комп’ютерною грою, якщо ви і без того бачитеся раз на тиждень. Хлопцеві такий подарунок може і сподобається, тільки від вашого спільного часу він забере ще частинку.
Те ж саме стосується усіляких дорогих технічних наворотів. Багато чоловіків подібні до дітей, тому, побачивши нову цікаву іграшку, здатні забути і про День Святого Валентина, і про заплановану романтичну вечерю. З іншого боку, обидва ці подарунки є досить гарними та доречними у тому випадку, якщо хлопець чітко розділяє час на особисте життя, хобі і роботу.
Можна спробувати піти протоптаною доріжкою — красиві дорогі сорочки та светри, рукавички, шкіряні ремені, шарфи, окуляри та інші аксесуари сьогодні можна знайти у будь-якому великому торговому центрі або фірмовому магазині.
Однак, якщо вам хочеться зробити оригінальний та індивідуальний подарунок, спробуйте знайти аксесуари, що підходять до захоплень вашої другої половинки. Можливо, він катається на велосипеді або мотоциклі і не відмовиться від спеціальних рукавичок, багато працює за комп’ютером, і не проти отримати спеціальні окуляри, які захищають очі, а можливо, він навіть захоплюється екстремальними видами спорту, де хороше обладнання та аксесуари потрібні, як ніколи.
Загалом, якщо у хлопця є хобі, то з вибором подарунку проблем у вас виникнути не повинно. Обережними вам слід бути з парфумерними та косметичними штучками. Багато чоловіків обожнюють гарні парфуми, користуються кремами та лосьйонами. А багато — ні. Дізнатися більше про його переваги в сфері косметики та парфумерії можна, вирушивши з ним у спеціалізований магазин, подивившись, якими парфумами він користується. Або найбільш простим способом — запитати у нього напряму. Думаю, ваша друга половинка не буде приховувати від вас, що йому подобається і якими парфумами він користується.

14 лютого варто забути про те, що книга — це найкращий подарунок. Далеко не кожен оцінить новенький роман від супер-сучасного письменника. Літературні смаки у людей досить різні, а модну літературу не всі вважають якісною і цікавою. Тому є сенс дарувати виключно професійні книги, які можуть бути корисні в роботі, або ж старовинні видання, якщо друга половинка захоплена подібними речами.
Якщо ваш хлопець захоплюється колекціонуванням, то вибрати йому подарунок буде дещо простіше, адже такі люди зазвичай полюбляють мріяти вголос про те, що бажають бачити у своїй колекції.
Загалом, не можна сказати, що існує безпрограшний варіант. Але приємний романтичний вечір і подальша бурхлива ніч стануть прекрасним подарунком до дня Святого Валентина, незалежно від того, який основний подарунок ви оберете.


Оригінальні способи освідчення у коханні

Гадаємо, день усіх закоханих найбільше підходить для вираження своїх почуттів.
Загалом, виділяють три типи чоловіків. Перші — дуже романтичні, і вважають, що освідчення в коханні повинно бути ніжним, красивим і запам’ятовуватися на все життя. Другі — досить-таки байдужі до прояву любові і їм складно усвідомити різницю між словами «я тебе люблю» і оригінальними та зворушливими словами про кохання. Ну, а до третьої категорії відносяться ті чоловіки, які вважають, що подібні висловлювання — просто «телячі ніжності» і до цього не варто ставитися серйозно.
Тим не менше, абсолютно всі чоловіки знають, що жінки люблять, коли чоловіки демонструють любов до них привселюдно, адже це не тільки підвищує їх самооцінку, але й тішить їхнє самолюбство.
Тому пропонуємо на ваш розсуд декілька способів освідчення в коханні дівчині. Тим паче, що на носі така романтична пора як День Святого Валентина.

 

Спосіб 1. Плакати та білборди з фото

Практично кожна в світі дівчина мріє отримати освідчення в коханні, написане на білборді, плакаті, будівлі, чи хоча б на асфальті. А ще краще буде, якщо біля цього освідчення буде красуватися її фотографія. Хоча, це вже прямо пропорційно залежить від ваших фінансових можливостей. Для того, щоб написати освідчення самостійно, вам знадобиться декілька балончиків з фарбою плюс місце, де це можна зробити. Але якщо ви твердо вирішили вразити свою кохану і розмістити освідчення десь на білборді недалеко від її будинку, то вам буде потрібна допомога рекламного агентства. Тільки не забудьте поставити свої ініціали, щоб друга половинка могла пишатися вами і похвалитися перед своїми подружками.

 

Спосіб 2. Красиве, вечірнє освідчення

Освідчитися в коханні також можна за допомогою декількох довгих новорічних різнокольорових гірлянд. Тим більше, що снігу надворі зараз вдосталь. Для цього досить незвичного освідчення вам доведеться трішки попітніти, оскільки його суть полягає в тому, щоб викласти за допомогою гірлянд заповітні слова: «Я тебе кохаю». А для того, щоб це все виглядало приголомшливо, підключити всі гірлянди одночасно до генератора. Особливо красиво таке освідчення буде виглядати, коли стемніє. Якщо не назбираєте достатню кількість гірляд, то, як варіант, можете скоротити слова освідчення до «кохаю».

 

Спосіб 3. Друзі допоможуть

Попросити своїх друзів, щоб приєдналися до процесу освідчення в коханні. Їм потрібно буде лягти у формі літер для слів, наприклад, «I Love You». Даємо слово, якщо дівчина побачить таку картину у себе перед вікном, то це справить на неї неймовірне враження.

 

Спосіб 4. Привселюдно заявити про свою любов

Для прикладу, ви можете купити квитки у театр на виставу і умовити адміністратора театру дозволити вам вийти на сцену після фінального поклону всіх акторів, щоб подарувати величезний букет квітів і освідчитися в коханні прямо на сцені! Хоча, окрім театру, є безліч варіантів.

 

Спосіб 5. Освідчення на пелюстках троянд

У наш час у квіткових магазинах з’явилась така чудова послуга: можна на пелюстках троянд надрукувати компліменти, та й взагалі будь-що. Зробіть таке освідчення на декількох пелюстках, а всередині троянди нехай вона знайде пелюстку зі словами «я тебе люблю!».

І нарешті —  найголовніше: не забувайте, що жінки люблять отримувати подарунки і освідчення в коханні не тільки в День Святого Валентина, але й у будь-який інший день. Кохайте і будьте коханими!


Автор: Підготувала Дарія СТАРОСТІНА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2012, 09:11 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації