Вхід | Реєстрація

Підгорянська команда посіла перше місце в загальнокомандному заліку

Підгорянська команда посіла перше місце в загальнокомандному заліку

4 лютого в спортивному залі Кобеляцької ЗОШ № 2 проходила особисто-командна першість РО ВФСТ «Колос» з армспорту, в якій взяли участь 16 команд фізкультурних колективів району. Всього на участь в боротьбі заявився 61 рукоборець. Командний залік підсумовувався за чотирма кращими результатами у вагових категоріях до 80 кг та понад 80 кг у хлопців і до 55 кг та понад 55 кг у дівчат.
В особистому заліку серед жінок до 55 кг перше місце посіла Марина Шуліка (Підгора), друге місце за представницею аграрного ліцею Лілією Янович, а третьою стала Лілія Петренко (Білики). У ваговій понад 55 кг в напруженій боротьбі чемпіонкою стала Альбіна Іваненко (Василівка), другою стала Марина Дзиґа (Мідянівка), третьою — Оксана Мандибура (аграрний ліцей). Серед чоловіків у ваговій категорії понад 80 кг перше місце за представником команди села Котовське Ігорем Любавіним. Другим став представник села Підгора Анатолій Голтвянський, а третім — представник села  Кірове  Олексій Іщенко. У ваговій до 80 кг було заявлено 23 учасники, тому боротьба була досить напруженою. У результаті перше місце виборов представник села Бутенки  Олександр Омельченко, друге місце — за представником Шенгурів Володимиром Фещенком, а третім став Анатолій Новописьменний (Кірове). Потрібно зазначити, що в бочці меду трапилася Дрижанська ложка дьогтю:  Руслан Дрига, який беззаперечно мав бути у призовій трійці вагової до 80 кг, у півфінальному поєдинку поступившись представнику Шенгурів Володимиру Фещенку по фолах, вилив разом з іншими представниками села Дрижина Гребля в бік судді матчу Олега Дудка весь свій словниковий запас, який, в основному, складався із матюків різних напрямків, за що був дискваліфікований. На жаль, як і в футболі, представники Дрижиної Греблі знову показують свою безкультурність, і все їм, як кажуть, сходить з рук. А на обласному, всеукраїнському рівні вже б давно команду дискваліфікували, ще й штраф виставили б немалий.
У змаганнях свої сили спробували і зовсім юні рукоборці. Так серед юнаків перше місце посів Максим Крецу (Котовське), другим став Олег Нестеренко (Котовське), а третє місце виборов Євген Аннамередов (Кобеляки). Четверте та п’яте місця між собою поділили Володимир та Вадим Литвини. Серед дівчат перше місце виборола Валерія Тищенко, другою стала Дар’я Сабадирь.
А впевнену перемогу в командному заліку отримала досить потужна команда села Підгора в складі Марини Шуліки, Лідії Дриги та братів Голтвянських — Анатолія і Володимира, під керівництвом сільського голови Анатолія Няйка, який активно вболівав під час кожної боротьби за своїх односельців. Неочікувано друге місце вибороли представники села  Кірове в складі Олексія Іщенка та Анатолія Новописьменного. Третє місце — за командою «Урожай» села Мідянівка в складі Марини Дзиги, Віктора Голтвянського та братів Артема й Івана Пастухових. Четвертою стала команда аграрного ліцею, п’яте місце — за командою села Бутенки, шосте — за Котовським, сьоме — за Чапаєвим, восьме — село Василівка, дев’яте — Шенгури, десяте — Дашківка, одинадцяте місце поділили між собою Красне та Світлогірське, дванадцяте — у команди села Іванівка, тринадцяте місце поділили між собою Білики та Дрижина Гребля, чотирнадцяте — у команди села Павлівка.
Усі перспективні рукоборці 1991 року народження та молодші, які боролися на цих змаганнях, будуть включені до складу збірної Кобеляцького району для участі в чемпіонаті області з армспорту серед юнаків та дівчат, що відбудеться 18-19 лютого в смт. Козельщина.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2012, 16:36 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації