Вхід | Реєстрація

До відома суб’єктів господарювання фізичних та юридичних осіб!

Реєстрація, взяття на облік, скасування обліку реєстраторів розрахункових операцій, видача довідок про реєстрацію РРО, реєстрація розрахункових книг, книг обліку розрахункових операцій проводиться Кременчуцькою об’єднаною державною податковою інспекцією за заявою СПД, яка надається за адресою м. Кременчук, вул.. Красіна, 76, кабінет № 101, (канцелярія) з 10–00 до 13–00 Прийомні дні: понеділок, середа, п’ятниця. Термін видачі довідок на протязі 15 днів з дня подання заяви.
Відділ по контролю за РРО Кременчуцької ОДПІ знаходиться за адресою м. Кременчук, вул. Жовтнева, 43. кабінет 407, телефон (5326) 2–11–95.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2009, 09:44 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації