Вхід | Реєстрація

Пільги багатодітним сім’ям

З 01.01.2012 набула чинності норма, передбачена частиною II статі 11 Закону України «Про охорону дитинства», згідно з якою до складу багатодітної сім’ї входять діти, які навчаються за денною формою навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах, до закінчення навчальних закладів, але не довше ніж до досягнення ними 23 років.
Підтвердженням факту навчання за денною формою навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах для зазначених осіб є довідка з навчального закладу.
Багатодітним сім’ям, у яких термін дії посвідчення закінчується у 2012 році, для продовження терміну дії посвідченняч необхідно звернутися у відділ у справах сім’ї, молоді та спорту та донести такі документи: копію 1, 2, 10, 11 сторінок паспорта дитини, яка навчається, та довідку з навчального закладу дитини про навчання за денною формою.
У випадку, якщо термін дії посвідчення дитини та батьків з багатодітної сім’ї закінчився до 1 січня 2012 року, а в зв’язку з набуттям чинності змін до Закону України «Про охорону дитинства» сім’я знову набула статус багатодітної, родині для отримання посвідчення потрібно подати до відділу у справах сім’ї, молоді та спорту повторний пакет документів: копію 1, 2, 10, 11 сторінок паспорта дитини, яка навчається, та довідку з навчального закладу.
Після одержання відповідного посвідчення багатодітним сім’ям необхідно звернутися до управління за адресою: м. Кобеляки, вул. Жовтнева, 2 для здачі пакета документів та користування пільгами.


Автор: Наталія Ляшенко, начальник відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення, тел. 3–38–54


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2012, 13:18 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації