Вхід | Реєстрація

В терцентрі Автозаводського району працює виїзна бригада госпіталю

З понеділка, 13 лютого, в терцентрі соціального обслуговування Автозаводського району почала працювати виїзна медична бригада Кременчуцького обласного госпіталю інвалідів війни. Як пояснила заступник директор терцентру Лідія Білаш, двохтижневий курс лікування та оздоровлення пройдуть близько двадцяти ветеранів Великої Вітчизняної війни, які проживають поруч з терцентром. Напередодні, 10 лютого, всіх їх в терцентрі оглянули лікарі госпіталю та призначили лікування. Виїзний госпіталь забезпечений для цього всіма необхідними медикаментами.

З наступного тижня планується робота виїзної бригади госпіталю у приміщенні філії терцентру на Молодіжному (проспект 50-річчя Жовтня,29), а у подальшому – на віддалених мікрорайонах. Таку форму оздоровлення ветеранів Автозаводський райвиконком спільно з Кременчуцьким обласним госпіталем інвалідів війни та районним терцентром налагодив з 2008 року. Громадянам похилого віку надаються 15 видів медико-соціальних послуг - огляд лікаря, заміри артеріального тиску, ін’єкції, крапельниці, заняття лікувальною фізкультурою, надання різних фізіотерапевтичних процедур, масаж тощо.

 


Автор: Віктор Крук


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 лютого 2012, 09:20 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації