Вхід | Реєстрація

Сусідські війни

Сусідські війни

Упродовж двох днів на волейбольному майданчику кілька разів зустрічалися представники Нових Санжар та сусідніх Кобеляк.
Минулий тиждень для спортивної частини Нових Санжар пройшов під знаком волейболу. Так у п’ятницю, 10-го лютого, юні вихованці Олександра Дерев’янка у рідних стінах приймали гостей із Козельщини та Кобеляк у рамках зональної першості з волейболу.
Незважаючи на значну порцію критики з боку тренера, наші дівчата доволі впевнено перемогли своїх суперниць і з Кобеляк, і з Козельщини. Обидві зустрічі завершились із рахунком 2:0. А от нашим хлопцям довелося складніше. Вони також, як і дівчата, перемогли козельщан — 2:0, а от кобеляцьким волейболістам поступилися — 2:1.
У суботу, 11-го лютого, волейбольні ігри у Нових Санжарах продовжилися. У спортзалах Новосанжарського НВК відбулися зональні обласні змагання з волейболу серед чоловіків. Участь у них взяли чотири команди — Нові Санжари, Кобеляки, Козельщина та Кременчук.
У півфінальних поєдинках спочатку Нові Санжари досить впевнено перемогли волейболістів Козельщини — 2:0. Хоча варто зауважити, що розрив по очках у кожній партії був не дуже великим, що свідчило про напружену та рівну гру. У наступній зустрічі волейболісти Кременчука виявилися сильнішими за суперників з Кобеляк — 2:0. У матчі за третє місце кобелячани обіграли козельщан — 2:0. А у фіналі новосанжарська команда протистояла кременчуцькій і, на радість місцевих уболівальників, перемогла з рахунком 2:0. Тепер наша команда у складі Олега Костяного, Дмитра Яценка, Сергія Бодака, Ігоря Ващенка, Сергія Сіренка, Олександра Гужви, Владислава Ганжі, Максима Дудки та Сергія Скрипника 18-го лютого у Кобеляках візьме участь у відбірних іграх до фіналу обласних змагань. Побажаємо нашим спортсменах гарної гри та перемоги. І — хоч із сусідами треба жити мирно — але цього разу Кобеляки потрібно обов’язково перемогти!


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2012, 17:13 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. читач / 15 лютого 2012, 18:37
гарний знімок ! аж самому захотілося, грати ))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації