Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах не можуть заслухати звіт

Новосанжарська районна рада рік не може з причини неявки, заслухати звіт начальника управління праці (Гомля Н. Г.) щодо виконання районної Програми соціального захисту інвалідів, ветеранів, пенсіонерів всіх рівнів, розвитку системи трудової реабілітації та трудової зайнятості осіб з обмеженими фізичними можливостями, психічними захворюваннями та розумової відсталості на період до 2011 року. Напередодні чергової сесії районної ради, при розгляді цього питання на постійній комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, сім’ї та дитинства, депутатів обурила поведінка керівника управління, яка в черговий раз не з’явилася на комісію через зайнятість в Головному управлінні області.
Занепокоєння депутатів викликають велика кількість звільнень з управління праці спеціалістів, наслідки результатів ревізії КРУ щодо нецільового використання бюджетних коштів, стан відносин з перевізниками пільгової категорії і витрачання коштів, зловживання при забезпеченні ветеранів, інвалідів санаторно-курортними путівками та компенсацією замість санаторно-курортного лікування, перевіркою чого займаються правоохоронні органи.
Керівники інших депутатських комісій та галузевих служб району інформували депутатів про відсутність належної взаємодії з керівником управління праці та ігнорування рішень ради і рекомендацій депутатських комісій.
Крім того, внаслідок звернень депутата районної ради Федірця М. О. до районної ради, правоохоронних органів про порушення в управлінні праці і зловживання керівника установи посадовим становищем, останнього без згоди депутатів, за відсутність на робочому місці в день сесії, було звільнено з посади директора територіального центру соціального обслуговування. Зараз Федірець М. через суд вимагає поновлення на посаді і відшкодування шкоди діями керівника управління праці.
Депутати рекомендували сесії районної ради визнати роботу начальника управління праці та соціального захисту населення РДА Гомлі Н. Г. по виконанню районної Програми — незадовільною та запросити на сесію начальника Головного управління праці ОДА Людмилу Корнієнко.

Автор: Прес-служба районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2009, 09:49 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації