Вхід | Реєстрація

Шкільний спорт

Після перерви відновилися змагання районної Спартакіади школярів. У волейбольному турнірі серед дівчат загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів взяли участь 4 команди. У результаті ПЕРШЕ місце, здобувши перемоги у всіх поєдинках, виборола команда Кобеляцької ЗОШ № 2 (директор С. Грінько, учитель О. Колінько), другими були волейболістки Бутенківської ЗОШ (директор Г. Журавель, учитель М. Мигуля), а третє місце — у команди Кобеляцького НВК № 1 (директор Я. Постольник, учитель Р. Гузченко). Кращим захисником визнана Оксана Чуприна (Бутенківська ЗОШ), кращим нападником — Юлія Довбня (Кобеляцька ЗОШ № 2), кращим гравцем — Ольга Півник (Кобеляцький НВК № 1).
8 лютого 2012 року на базі спорткомплексу «Іскра» Кобеляцької ДЮСШ та у спортивному залі Кобеляцької ЗОШ № 2 проходили змагання районної Спартакіади школярів з волейболу серед юнаків загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів. У турнірі взяли участь 6 команд, які були поділені на дві групи. Відчутну перевагу над своїми суперниками мала команда Кобеляцької ЗОШ № 2, яка в підсумку і стала переможцем змагань (директор С. Грінько, учитель О. Колінько). Друге місце посіла команда Білицької ЗОШ № 1 (директор О.Іванченко, учитель С. Жук) Третьою була команда Бутенківської ЗОШ (директор Г. Журавель, учитель М. Мигуля). Кращими гравцями змагань названі: Євген Бовкун (Бутенківська ЗОШ), Євген Степаненко (Білицька ЗОШ № 1), Олексій Дрофа (Кобеляцька ЗОШ № 2), Владислав Якименко (Кобеляцька ЗОШ № 2).
10 лютого 2012 року в смт. Нові Санжари проходили зональні змагання з волейболу серед юнаків та дівчат у залік обласної Спартакіади школярів. Команда юнаків Кобеляцького району, здобувши перемоги в обох зустрічах над командами Козельщинського та Новосанжарського районів, уперше за багато років вийшла до фінальної частини змагань. До складу команди входили: Максим Пищита, Олег Короп, Олексій Дрофа, Дмитро Чорний, Іван Бутко, Владислав Якименко, Степан Панченко, Олександр Куземко (Кобеляцька ЗОШ № 2), Євген Бовкун, Владислав Дрига, Артем Шапка (Бутенківська ЗОШ). Готували команду до змагань тренер Віталій Мега та вчителі фізичної культури Олексій Колінько та Микола Мигуля.
Команда дівчат перемогла своїх ровесниць з Козельщини та поступилася господаркам майданчика і до фіналу не потрапила. Готували команду до змагань учителі фізичної культури Олексій Колінько та Сергій Жук.
З 9 по12 лютого в місті Гребінка проходила фінальна частина Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 1997–1998 р. н. У фіналі брали участь 8 команд, які представляли Івано-Франківську, Черкаську, Хмельницьку, Донецьку, Волинську, Рівненську та Полтавську області. Команда «Лідер» Кобеляцької ДЮСШ на цих змаганнях посіла 7 місце. Готували команду до змагань тренери Руслан Сабіров та Людмила Єлізарова.


Автор: Георгій Горгола, інструктор-методист ДЮСШ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2012, 08:42 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації