Вхід | Реєстрація

Кобелячани мінімально перемогли перегонівців

Кобелячани мінімально перемогли перегонівців

У неділю відбувся черговий товариський матч між хокеїстами Кобеляк і Перегонівки.
Вчергове потрібно відзначити надзвичайний глядацький ажіотаж, який викликав хокейний поєдинок. Близько трьохсот чоловік прийшли подивитися на гру. Люди приїхали і прийшли не лише з райцентру та Перегонівки, а й з Кірового, Дрижиної Греблі, Підгори, Комендантівки, Марківки, Перегонівки. І це — без будь-якої реклами. Навіть футбольні матчі першості Полтавської області за участю місцевого «Колоса» не завжди збирають таку кількість глядачів.
Сама гра видалась надзвичайно цікавою та напруженою і закінчилась із футбольним рахунком. Першими закинули шайбу у ворота суперників кобелячани. Потім перегонівці перехопили ігрову ініціативу. Вони часто «притискали» кобелячан до їх воріт, мали чимало небезпечних моментів. Але їм бракувало точності під час завершення атак. Врешті-решт Василю Репешку вдалося зрівняти рахунок. Здавалось, матч і закінчиться нічиєю. Але за кілька секунд до фінального свистка кобелячанин В’ячеслав Тьотка приніс своїй команді перемогу.
Цікаво, що тільки-но матч закінчився, як на лід висипала дітвора. Деяким юним хокеїстам виповнилось лише по 7 років. Отже, є надія, що в хокей гратимуть не лише сорокарічні чоловіки. І молодь вибиратиме не лише між «Пепсі» та комп’ютером. Зайвим підтвердженням цьому є той факт, що за Перегонівку грає ціла молодіжна «п’ятірка», складена із 16–17-річних Назара Киценка, Анатолія і Костянтина Шабельників, Романа і Андрія Каблучків, Владислава Репешка.
У планах хокеїстів — створення неофіційної збірної Кобеляцького району та виїзд у Полтаву на товариський матч проти місцевого «Кальвадоса». Ну і, звичайно, потрібно назвати людей, які подарували радість собі й землякам, створивши в райцентрі чудовий хокейний майданчик. Це — В’ячеслав Льотка, Григорій Сибірний, Сергій Звонков, Юрій Кликов, Костянтин Касацій, Павло Охріменко, Олександр Телятник, Євген Дендеберя, Олег Пищита, Володимир Кольвах, Володимир Гречаний, Андрій та Віталій Савенки, Сергій Шапка, Віталій Лютий.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2012, 16:33 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації