Вхід | Реєстрація

Обираємо новорічний подарунок

Ми продовжуємо серію передноворічних матеріалів. Цього тижня обираємо новорічний подарунок і даємо деякі корисні поради.

Отже ви майже діждались чергового новорічного свята. Лишилося всього нічого — два тижні. Ви вже запаслися штучною/справжньою ялинкою, придбали собі смішного тигра, якому доведеться прожити з вами як мінімум увесь наступний рік і, навіть, домовилися із друзями про місце відзначення, власне, Нового року. І, здавалося б, все зважено і враховано — можна спокійно прожити ці два тижні. Але раптом ви згадуєте, що не купили новорічного подарунку найдорожчій для вас людині
Звичайно, де і що купляти — це цілковито ваша справа. Можна нарешті заплющити очі і придбати коханій дружині чудову шубу з песця, можна лишити очі розплющеними — і обмежитись листівкою та пляшечкою французьких парфумів. Це кому що до вподоби. Ми ж спробуємо вибрати новорічний подарунок у магазині побутової техніки. В наш високотехнологічний час у ньому можна знайти презент, який сподобається і знадобиться людині будь-якої статі та віку.
Купляти подарунок вирушаємо у «Мобілюкс» — далеко не найбільший у Нових Санжарах магазин побутової техніки. Але у нього є своя суттєва перевага — великий вибір нових та не дуже телефонів. А що може бути краще, ніж порадувати свою половинку на свято останньою моделлю мобільного телефону?
Продавець-консультант магазину Сергій Давиденко говорить, що під Новий рік шаленим попитом користуються не лише телефони.
— Минулого року наплив клієнтів був дуже великим. Звичайно, найбільше беруть мобільні, але не лише їх. Перед святами зазвичай користуються попитом ще й телевізори, музичні центри та DVD-програвачі.
Якщо ви задалися метою подарувати близькій людині на це новорічне свято мобільний телефон, то вам напевно що допоможуть саме у «Мобілюксі». Ціни — від найдоступнішого телефону за 255 грн., до останньої моделі за 1435 грн. Останніми найшиковнішими моделями є стильна «Nokia-6303» та сенсорний «LG-KP500» — телефони красиві, багатофункціональні, але… далеко не для бідних покупців.
— Якщо людина не хоче купляти дешевий телефон, але не планує і витрачатися на дуже дорогий, ми майже завжди можемо запропонувати альтернативний варіант, — говорить Сергій. — За 700–800 гривень можна вибрати як чоловічу, так і жіночу модель телефону таких провідних марок, як «Nokia» або «Samsung».
При виборі телефону продавець-консультант передусім цікавиться у покупця тими якостями та функціональними можливостями, які хоче бачити в ньому майбутній власник. Залежно від цього і пропонує певний вибір.
— Раніше більше радив покупцям моделі телефонів «Nokia» — надійні та перевірені. Але зараз і «Samsung» за зовнішнім виглядом та функціональністю нічим не поступається конкуренту. До речі, у нашому магазині авторизована точка продажу «Samsung», тому у нас завжди у наявності різні найсучасніші моделі як під одну, так і під дві SIM-карти, — розповідає Сергій Давиденко.
Якщо для дорогої вам людини мобільний телефон не є найкращим подарунком — не поспішайте засмучуватися. У «Мобілюксі» знайдеться багато цікавого і корисного. Наприклад, чоловік-автолюбитель навряд чи відмовиться від сучасного GPS-навігатора марки «PIONEER», які є дуже популярними останнім часом. Навігатор продається із встановленими в ньому картами України та Росії, тому одразу готовий до використання. Коштують автомобільні «штурмани» від 900 гривень. Любителю швидкої їзди напевно що не завадить «Антирадар», який можна йому подарувати, придбавши за суму від 500 до 900 гривень.
Незмінно вдалим подарунком як для чоловіка, так і для жінки буде сучасний і компактний цифровий фотоапарат. Вибір їх у магазині великий — від простого і найдешевшого ERGO за 499 гривень до гламурного червоного «Nikon» за 1100 грн. Подарувавши фотоапарат близькій людині ви будете стовідсотково певні — цього разу у вас обов’язково будуть фотографії із святкування Нового року.
Якщо ж ваш друг, подруга, коханий чи кохана іще доволі-таки юного віку і знається на сучасних технологіях, то напевно що не зможе встояти від подарункової флешки у вигляді кулону чи стильної ручки. Коштуватиме таке флешечка від 200 до 300 гривень, але ж подарунок вийде справді цікавим та оригінальним. А якщо така цяцька у нього (неї) вже є, то презентуйте їй MP3‑плеєр — річ надзвичайно потрібну кожному меломану. Обійдеться такий подарунок вам щонайменше у 155, щонайбільше у 599 гривень.
Якщо вас не влаштували усі вищеперераховані варіанти, ви можете подарувати близькій людині новенькій телевізор, DVD-програвач чи потужну акустичну систему. Зрештою, ви взагалі можете піти до іншого магазину і вибрати продуктовий, трикотажний чи ювелірний презент. Головне, все ж таки докладіть зусиль і знайдіть своїй близькій людині гарний подарунок. Тоді ви з легким серцем дочекаєтесь новорічної ночі та зробите їй велику (чи маленьку) приємність. І, напевно ж, отримаєте у відповідь, вибраний з такою ж любов’ю, подарунок.

А що радить Інтернет?


Що подарувати жінці?
Косметика (набір косметики, парфуми, манікюрні набори, креми).
Біжутерія.
Дорогоцінності.
Аксесуари (сумки, гаманці, ремені, шовкові шарфи, парасолька).
Великі шкатулки для жіночих прикрас, такі, щоб туди помістилось усе.
Несессери.
Шкатулки для руко­ділля.
Одяг.
Білизна.
Побутова техніка (кавоварка, міксер, кухонний комбайн).
Чек на відвідування салону краси.
Банний халат.
Шовкова піжама.
М’які іграшки.
Букет з цукерок.
Інтимні подарунки.

Що подарувати чоловікові?
Аксесуари (ремені, запонки, візитниці, портмоне, барсетка, затискач для галстука, органайзер).
Шапки, шарфи
Одяг (сорочки, светри).
Косметика, парфуми.
Флешка.
МП3 плеер.
КПК.
Інструменти для ремонту.
Банний халат.
Піжама.
Білизна.
Аксесуари для курців (запальничка, сигари, кальян, коробка для сигар, трубка).
Модельки автомобілів.
Нарди.
Шахи і шашки.
Набір для покера в домашніх умовах.

Подарунки для обох
Амулети.
Статуетки.
Прикраси для дому.
Скарбнички.
Величезні пазли.
Набір для суші.
Набір для чайної церемонії.
Фотоальбом, рамка для фото.
Свічки і підсвічники.
Вазони.
Картини.
Мінеральна лампа.

Автор: Володимир Паршевлюк, ЕХО з регіону


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2009, 09:50 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації